LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckbergs bild på dottern Polly väcker starka reaktioner

07 dec, 2021 
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg har dottern Polly tillsammans med MMA-proffset Simon Sköld.
Nu visar författaren upp en unik bild på dottern som gör att följarna tappar hakan!
”Sagolikt”, skriver en person i en kommentar till bilden.
Annons
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriärBrand logo
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär

Deckardrottningen Camilla Läckberg har flera framgångar med sitt författarskap, faktum är att hon är en av världens absolut största deckarförfattare. Hon debuterade 2003 med Isprinsessan och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt.

Hon är gift med MMA-proffset Simon Sköld och tillsammans har de ett gemensamt barn med namn Polly. Läckberg har även tre barn sedan tidigare relationer. Men det är just ofta minstingen Polly som syns på hennes sociala medier, och nu har hon publicerat en unik bild som får följarna att häpna. Se den unika bilden här.

Camilla Läckberg och Simon Sköld säljer unika vindsvåningen

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld bor på Södermalm i en unik våning på hela 237 kvadratmeter. Men faktum är att lägenheten ligger ute till försäljning för 40 miljoner kronor. Anledningen är att makarna tänkt flytta ut till sin villa i Tyresö som de döpt till ”Villa Lumos”.

Och villan tillhör det unika slaget, huset är från 1900 och består av 10 rum och kök på totalt nästan 400 kvadratmeter. Villan ligger vid vattnet och kostade 25 miljoner kronor, makarna har sedan renoverat huset och nu står allting klart.

Annons

Camilla har visat upp det färdiga resultatet på sina sociala medier, i olika inlägg går hon igenom rum för rum. Nedan syns en video på vardagsrummet.

Camilla Läckbergs nya bild på dottern Polly får följare i chock

När Camilla träffade sin Simon som är mycket yngre än henne själv blev relationen väldigt uppmärksammad, något hon tycker är konstigt förklarade hon bland annat för sajten Måbra.

Simon och Camilla gifte sig 2017, året innan fick de dottern Polly som idag är fem år gammal. Och det är just Polly som även hon syns en del på sin mammas Instagram. Läckberg publicerade nämligen en mer unik bild på dottern som får hennes följare att häpna – då bilden är så vacker.

”Jag har länge älskat Elin Zlatkovics fantasifulla barnfotoporträtt. Så när jag anlitade henne för att ta ett porträtt av Polly var valet av motiv lätt. Polly ÄLSKAR sjöjungfrur! Hur underbart blev det inte!”, skriver Camilla Läckberg till bilden på Polly.

Flera reagerar nu i kommentarerna och tycker bilden är spektakulär och unik.

Åh….. Wow vad oerhört vackert och sagolikt!”, skriver artisten Sonja Aldén i en kommentar.

”Vilken magisk bild!”, skriver Elin Härkönen.

”Men hjälp så fint”, hälsar en tredje följare.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons