Viaplay bekräftar: Det blir en säsong 2 av Svenska powerkvinnor

Camilla Läckberg och Svenska powerkvinnor Viaplay

Den nya realityserien Svenska powerkvinnor på Viaplay gör succé. Och Viaplay har bekräftat att det kommer en säsong 2 av realityserien.
Läs allt om vad fortsättningen ska handla om här!
Det här kommer du få se av Antonija Mandir i Svenska powerkvinnor
Slå på ljud

Under hösten har tv-tittarna fått ta del av en ny realityserie på TV3 och Viaplay – Svenska powerkvinnor.

I realityn får tittarna möjlighet att följa deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, Youtubern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, läkaren och hjärnforskaren ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh, 41, radioprofilen Laila Bagge, 48, och influencern Antonija Mandir, 25.

Kritiken efter premiären av Svenska powerkvinnor

Redan efter premiären fick programmet och produktionen motta en hel del kritik av olika anledningar. Vissa av tittarna tyckte att det fick vara nog med ”dessa såpor”.

Men såklart var det många som höjde den nya realityn till skyarna.

Alla kan ju inte älska allt! Frågan som många ställer efter bara några avsnitt in i serien är om det blir en fortsättning. Hur ser programmets framtid ut?

Camilla Läckberg i röd mjukisdress och cowboy-liknande boots

Camilla Läckberg i röd dress och fräcka boots.

FOTO: Karin Törnblom/TT

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Viaplay om säsong 2 av Svenska powerkvinnor

Något som många undrar över är ju om programmet kommer att få sig en fortsättning? Ja, så är fallet! Det blir en säsong 2 av succéserien och den har säsongspremiär redan i början av år 2022.

– Jag är otroligt glad och stolt över den fina respons som Svenska powerkvinnor har fått av tittarna, och det känns väldigt kul att kunna bjuda på en ny säsong redan i början av nästa år, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

Svenska powerkvinnor sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3 och finns såklart även tillgängligt att streama på Viaplay och Viafree.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges uppgörelse med Niclas Wahlgren – beslutet om sonen Kit

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs ärliga erkännande om kampen efter viktuppgången

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Viaplay

FRÅN FÖRSTASIDAN