Tittarnas kritik mot Svenska powerkvinnor

CAMILLA LÄCKBERG, KRISTINA PETRUSHINA, MOUNA ESMAEILZADEH, LAILA BAGGE OCH ANTONIJA MANDIR

Camilla Läckberg. Foto: Anders Wiklund/TT

Det blev starka reaktioner när det nya programmet offentliggjordes i somras.
Nu har den nya, kritiserade realityserien Svenska powerkvinnor haft premiär – vilket inte alla tittare verkar uppskatta.

Nu under hösten är det såväl gamla som nya realityserier som drar igång igen efter sommaren. En av de nyare realityserierna denna tv-höst är Svenska powerkvinnor.

Där kommer tv-tittarna få följa med fem kända, svenska kvinnor på alltifrån glammiga galapremiärer, kaosartade husbyggen till stressigt småbarnsstök, avgörande affärsbeslut samt soliga parmiddagar.

PENGAR Så mycket tjänar Sveriges influencers

Camilla Läckberg: ”Har nog aldrig varit så här privat i tv”

En av dem som medverkar i serien är deckardrottningen, Camilla Läckberg, 46.

I det pressmeddelande som skickades ut i början utav sommaren i samband med offentliggörandet av den nya serien, så berättade Läckberg att tittarna kommer att få se allt och lite till av hennes ofta väldigt hektiska vardag. Allt från frukostkaos till jobbmöten och husplanering.

– Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna. Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, sade hon.

Förutom Läckberg medverkar även Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, Laila Bagge, 48, Antonija Mandir, 25 samt Mouna Esmaeilzadeh, 41.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Starka reaktioner från tittarna

Reaktionerna på det nya serien från lät knappast vänta på sig.TV3:s Facebooksida skrev några att de tycker det ska bli roligt att följa serien, medans andra inte alls var lika positiv.

Skäms på er TV3 att satsa på sån smörja / varför fortsätter ni med att lyfta dessa ´såpbubblor´ - ge er ut i samhället och lyft upp dem som gör nåt för dem som samhället vänt sig bort från – det kanske inspirera era tittare att göra detsamma dvs ställa upp och hjälpa istället för att sträva efter ”15 minuter av berömmelse”, skriver en tittare.

En annan skriver: ”Så jävla tråkigt ska göra såpa på allt nu för tiden….när blir det följ med Kalle och gänget på Ica?”

LÄS OCKSÅ: Doktor Mouna Esmaeilzadehs egna ord om flytten till Marbella med familjen

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Laila Bagges realityprogram Lailaland från Viafree

FOTO: Anders Wiklund/TT/Johnny Wohlin/Viaplay

SENASTE NYTT!