LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén lämnar gården på Österlen

06 dec, 2021 
Lovisa Ström
Karl Fredrik Gustafsson & Petter Kjellén
Tv-profilerna Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén har gjort stor succé de senaste åren.
Men nu tar paret beslutet att lämna gården på Österlen efter all uppståndelse.
Nu berättar Karl Fredrik.
Annons
Karl Fredriks nyårBrand logo
Karl Fredriks nyår

Trädgårdsmästaren och floristen Karl Fredrik Gustafsson har gjort minst sagt succé med tv-programmet Karl Fredrik på Österlen. Redan efter första avsnittet hade han och sambon Petter Kjellén charmat svenska folket, och sedan dess har det varit full fart på deras gård Eklaholm.

Men med kändisskapet kommer det också en hel del baksidor. Nu berättar Karl Fredrik att han och fästmannen flyr efter succén.

Därför har Karl Fredrik och Petter köpt nytt boende

Idag åker människor landet över för att få komma och ta del av parets fina gård och gårdsbutik, och på Instagram har Karl Fredrik många gånger uttryckt glädjen över det. Men när besökare kommer dit är det också många som vill ta bilder med den berömda duon, och ibland blir det för mycket.

Det har därför lett till att det blivit svårt för paret att skilja på jobb och privatliv när de både bor och jobbar på gården, och de har därför tagit beslutet att köpa ett nytt hus där de bara kan få vara. För Hänt berättar Karl Fredrik om beslutet.

Annons

– Vi känner att ju mer verksamheten växer desto mindre privat yta får vi. Vi kommer definitivt inte flytta från Eklaholm eller sälja det, men man kan säga att det här blir som en krydda i vårt liv. Det här huset kommer bli en plats där vi kan bara vara och njuta av livet tillsammans, förklarar han.

Dit flyttar Karl Fredrik och Petter nu

Men då huset endast ska vara till för Karl Fredrik och Petter vill de inte avslöja allt för mycket. Inte främst var det ligger någonstans. Men för Hänt kan tv-profilen iallafall bekräfta att det inte ligger alltför långt bort från Eklaholm.

– Jag kommer inte avslöja var. Men någonstans i Skåne kan jag säga. Det blir ett sommarhus, helgboende och mitt i veckan boende där vi kan vara, säger han.

I samma intervju berättar han även att huset är ett gammalt stenhus från 30-talet och att det ska totalrenoveras. De ska bland annat sätta in kakelugnar, renovera murstocken och taket.

– Det ska både inredas och renoveras, så vi planerar att vara helt helt klara inför nästa sommarsäsong. Däremot så är det beboligt redan nu, så vi kan sova över där och sköta renoveringen, förklarar han.

Annons