Bianca Ingrosso om okända bråket med Benjamin

Bianca och Benjamin Ingrosso

Att alla syskon har sina duster är inga konstigheter, även Bianca och Benjamin Ingrosso bråkar ibland.
Men nu avslöjar Bianca om ett av deras bråk som slutade med att de inte pratade med varandra på över två månader.

Det råder inga tvivel om att familjen Wahlgren/Ingrosso står varandra väldigt nära. I Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens egna realityserie Wahlgrens värld har tittarna fått en unik insyn i familjemedlemmarnas relationer, och under de drygt fem år som serien har visats har de bjudit på både bra som svåra stunder.

Pernilla har barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo och de visar ofta deras kärlek för varandra på deras sociala medier.

Men nu berättar Bianca om sprickan i relationen med Benjamin.

Kritik mot TV4 efter skämtet om Bianca Ingrosso

År 2018 startade 2018 Bianca skönhetsmärket Caia Cosmetics tillsammans med väninnan Vanessa Lindblad, och på bara tre år har det blivit en stor succé.

Exklusivt
Idol–Erik-Elias avslöjar verkliga relationen till Lana

Men när Caia Cosmetics lanserade en julkalender innehållandes produkter värda 1795 kronor riktades stor kritik mot företaget.

Missnöjda kunder menade på att innehållet inte var värt så mycket pengar, vilket också var det pris de hade betalat för att få den.

Bianca, som fick ta emot större delen av kritiken via sina sociala medier, gick ut och bad om ursäkt men berättade samtidigt att hon står bakom priset och produkterna som julkalendern innehåller.

– Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där, sa hon bland annat till Aftonbladet.

Men kritiken slutade inte där. I humorprogrammet Mumbo Jumbo valde de även att driva om Bianca och julkalendern.

Tittarna uppskattade inte skämtet och gav kanalen stor kritik för deras parodi-sketch då de menade att det var mobbning. Efter tittarnas kritik valde TV4 att ge svar på tal, något Hänt skrivit om tidigare.

Bianca om sprickan i relationen med Benjamin Ingrosso

Att syskon bråkar är ingen nyhet och kända syskon är inget undantag. Bianca och Benjamin har råkat i luven på varandra många gånger och det är när Bianca och Benjamin gästar Sofia Daléns Youtube-serie Paradrätten som de avslöjar ett bråk som slutade med att de inte pratade med varandra på över två månader.

Det är när Sofia frågar om syskonen fortfarande bråkar som Benjamin svarar att de bråkar konstant men i väldigt korta och intensiva perioder.

Bianca fyller i att det däremot var länge sen de hade ett stort bråk varpå Benjamin kontrar tillbaka:

– Nej, men för ett år sedan var det. Då pratade jag inte med Bianca på två och en halv månad.

Bianca avslöjar då att hon inte riktigt vet vad hon ska ta sig till när hon och lillebrorsan bråkar.

– För när vi väl bråkar så blir jag galen, så pass irriterad så jag inte vet vad jag ska göra med min irritation. Och sen vill jag ju typ på riktigt strypa honom, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Dolp Lundgren säljer lyxvillan i Los Angeles – se bilderna här

LÄS OCKSÅ: Rickard Olsson om bonusfamiljelivet med hustrun Giselle

FOTO: Sofia Dalén/Youtube

SENASTE NYTT!