TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bianca Ingrosso om okända bråket med Benjamin

05 dec, 2021 
Johanna Alm
Bianca och Benjamin Ingrosso
Att alla syskon har sina duster är inga konstigheter, även Bianca och Benjamin Ingrosso bråkar ibland.
Men nu avslöjar Bianca om ett av deras bråk som slutade med att de inte pratade med varandra på över två månader.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv

Det råder inga tvivel om att familjen Wahlgren/Ingrosso står varandra väldigt nära. I Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens egna realityserie Wahlgrens värld har tittarna fått en unik insyn i familjemedlemmarnas relationer, och under de drygt fem år som serien har visats har de bjudit på både bra som svåra stunder.

Pernilla har barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo och de visar ofta deras kärlek för varandra på deras sociala medier.

Men nu berättar Bianca om sprickan i relationen med Benjamin.

Kritik mot TV4 efter skämtet om Bianca Ingrosso

År 2018 startade 2018 Bianca skönhetsmärket Caia Cosmetics tillsammans med väninnan Vanessa Lindblad, och på bara tre år har det blivit en stor succé.

Men när Caia Cosmetics lanserade en julkalender innehållandes produkter värda 1795 kronor riktades stor kritik mot företaget.

Missnöjda kunder menade på att innehållet inte var värt så mycket pengar, vilket också var det pris de hade betalat för att få den.

Annons

Bianca, som fick ta emot större delen av kritiken via sina sociala medier, gick ut och bad om ursäkt men berättade samtidigt att hon står bakom priset och produkterna som julkalendern innehåller.

– Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där, sa hon bland annat till Aftonbladet.

Men kritiken slutade inte där. I humorprogrammet Mumbo Jumbo valde de även att driva om Bianca och julkalendern.

Tittarna uppskattade inte skämtet och gav kanalen stor kritik för deras parodi-sketch då de menade att det var mobbning. Efter tittarnas kritik valde TV4 att ge svar på tal, något Hänt skrivit om tidigare.

Bianca om sprickan i relationen med Benjamin Ingrosso

Att syskon bråkar är ingen nyhet och kända syskon är inget undantag. Bianca och Benjamin har råkat i luven på varandra många gånger och det är när Bianca och Benjamin gästar Sofia Daléns Youtube-serie Paradrätten som de avslöjar ett bråk som slutade med att de inte pratade med varandra på över två månader.

Annons

Det är när Sofia frågar om syskonen fortfarande bråkar som Benjamin svarar att de bråkar konstant men i väldigt korta och intensiva perioder.

Bianca fyller i att det däremot var länge sen de hade ett stort bråk varpå Benjamin kontrar tillbaka:

– Nej, men för ett år sedan var det. Då pratade jag inte med Bianca på två och en halv månad.

Bianca avslöjar då att hon inte riktigt vet vad hon ska ta sig till när hon och lillebrorsan bråkar.

– För när vi väl bråkar så blir jag galen, så pass irriterad så jag inte vet vad jag ska göra med min irritation. Och sen vill jag ju typ på riktigt strypa honom, säger hon.

FOTO: Sofia Dalén/Youtube

Annons