Rickard Olsson om bonusfamiljelivet med hustrun Giselle

Rickard Olsson & Giselle
Exklusivt

Rickard Olsson och Giselle Hyvönen Essé Olsson gifte sig förra året och bor idag i en stor villa strax utanför Stockholm tillsammans med deras barn från tidigare relationer.
Till Hänt berättar nu Rickard hur det fungerar för barnen att bo tillsammans med sina nya syskon.
503 Service Unavailable

Genom sin karriär har Rickard Olsson har varit programledare för diverse olika program så som frågesportprogrammet Vem vet mest, Nyhetsmorgon och Bingolotto. Men Rickards karriär började faktiskt i radion och faktum är att han numera har gått tillbaka till att arbeta som radiopratare i Star FM.

I fjol gifte han sig med sin kärlek Giselle Hyvönen Essé Olsson och idag lever de tillsammans med deras respektive barn. Men hur fungerar egentligen bonusfamiljelivet?

För Hänt berättar nu Rickard sanningen.

Mirka Norrström försvann helt – nu bryter hon tystnaden

Rickard Olsson om kampen i äktenskapet med Giselle

Rickard och Giselles kärlekssaga började digitalt, detta efter att de matchat på dejtingappen Tinder. Men Rickard har tidigare avslöjat att han skäms över Tinder-historien och därför brukar säga att de träffades genom en gemensam vän istället.

– Vi träffades genom Ann Söderlund brukar vi säga. Det är den officiella förklaringen. Men det var faktiskt på Tinder, har Rickard tidigare sagt.

När Rickard gästade podcasten Nemo möter en vän berättade han om relationen med Giselle men också om hans tidigare relationer. Bland annat fick han frågan vad det är som har ställt till det tidigare relationer varpå han svarade hans behov av egentid.

– Jag är väldigt mån om att ha egentid och gå iväg, och det klart det kan vara jobbigt. Jag vet att det är jobbigt för min fru, för hon blir osäker var hon har mig då, berättade han.

Han berättade vidare att han tycker om att dela gulliga texter och bilder på frun på Instagram men att Giselle tycker att han gör det för sällan.

– Hon tycker att jag gör det för lite, så jag gör det mycket för hennes skull faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig, för att hon behöver det. Det säger hon. Det kan ha och göra med att jag är en offentlig person. Att hon behöver bli sedd i det, avslöjade han.

Rickard Olsson om familjelivet med hustrun Giselle

Innan Giselle träffade Rickard bodde hon i Karlstad, men idag bor paret i en villa strax utanför Stockholm tillsammans med deras barn.

Från ett tidigare förhållande har Rickard dottern Asta medan Giselle har barnen Noah och Sami.

Som många vet är bonusfamiljelivet inte alltid så lätt, men i en intervju med Hänt berättar Rickard att det faktiskt går bra.

– Vi har slagit ihop två familjer och familjelivet fungerar verkligen bra. Två bonusbarn, ena på 17 och ena på 12 och min egna dotter på 19. Förvånansvärt bra går det faktiskt!, säger han.

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholt kritiseras efter beslutet för sönerna Nicholas och Philip

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar – efter artisternas uttalanden i Så mycket bättre

FOTO: Karin Törnblom/TT, Bingolotto/TV4

SENASTE NYTT!