Därför har inte Mirka Norrström bloggat på länge – nu berättar hon

Mirka Norrström

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström har länge delat med sig av sitt liv på sociala medier.
Men den senaste tiden har det ekat tomt på hennes blogg.
Nu berättar hon varför.

Mirka Norrström blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Familjen annorlunda. Sedan dess har man kunnat följa hennes liv med den stora familjen på hennes sociala medier.

Men den senaste tiden har det varit ovanligt tyst från Mirka. Nu berättar hon varför.

Mirka Norrström tvingades flytta – där bor hon nu

Det var i slutet av augusti som Mirka plötsligt berättade att hon och barnen mötts av det tuffa beskedet att de måste flytta. Snabbt började jakten efter ett nytt boende och vägen dit blev allt annat än enkel.

Men med hjälp från vänner och följare har Mirka nu äntligen fått fått tag i en lägenhet till henne och familjen. Och för Hänt berättar hon att den dessutom ligger så pass nära att barnen kan få gå kvar i samma skola som de gått i tidigare.

– Det går nog inte att beskriva. Jag har letat överallt, jag har fått något som är nära nu så barnen inte behöver byta skola, det är bara fyra kilometer från där vi bott, säger hon.

Det har nu gått ett tag sedan de fick tillgång till den nya lägenheten, och i en live på Instagram berättar hon nu att de försöker komma i ordning.

– Vi försöker komma i ordning. Fyfan vad mycket grejer man har, säger hon innan hon berättar vidare:

– Det är en lägenhet i kyrkans församlingshem. Så det är en gammal villa där de har en sal på framsidan som tillhör kyrkan och inte oss. Det är egentligen fem rum och kök och sen är det två kattvindar som blir ett sovrum.

Därför har Mirka Norrström försvunnit – nu berättar hon

Men de som följer Mirkas blogg har märkt att tv-profilen inte bloggat på över tre veckor. Hon har inte heller varit lika aktiv på Instagram, något som hon själv tar upp och förklarar nu.

– Jag har verkligen saknat att ha live och vara aktiv men jag har verkligen inte haft ork eller tid. All min lilla kraft har gått till flytten och allt det, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholt kritiseras efter beslutet för sönerna Nicholas och Philip

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar – efter artisternas uttalanden i Så mycket bättre

FRÅN FÖRSTASIDAN