Rickard Olsson om kampen i relationen med frun Giselle Hyvönen Essé

Rickard Olsson och frun Giselle

Rickard Olsson är en folkkär programledare och är sedan ett år tillbaka gift med frun Giselle Hyvönen Essé.
Men nu berättar han om kampen i relationen.
– Jag vet att det är jobbigt för min fru, för att hon blir osäker var hon har mig då, säger Rickard i Nemo möter en vän.

Rickard Olsson, 54, växte upp i Gävle och har genom åren varit programledare för en rad olika program. Han startade sin karriär på Radio Gävleborg och har sedan dess synts i program som Vem vet mest? och det folkkära Bingolotto, som han lämnade i april 2020.

Men det är inte bara när det kommer till karriären som det går bra för Rickard. I fjol gifte han sig även med kärleken Giselle Hyvönen Essé och idag lever paret ett lyckligt liv tillsammans. Men precis som alla andra par är det inte bara guld och gröna skogar. Nu väljer Rickard att berätta om problemen i relationen med Giselle när han gästar podcasten Nemo möter en vän.

Breaking
VILA I FRID Anna Lindmarkers make Lars Weiss är död

Rickard Olssons barnbesked med hustrun Giselle

I Hänts egna intervjuserie A walk with the dog berättade Rickard tidigare i år om tankarna på fler barn och hur han alltid har velat ha en stor familj.

– Jag har ju alltid velat ha en stor familj, och så fick jag det tillslut. Så vi spelar mycket spel tillsammans och skapar gemensamma minnen, precis så som man ska om man är en familj, sa Rickard då och syftade på barn och bonusbarn.

Rickard och frun har även diskuterat om de skulle vilja ha fler barn men kommit fram till att de känner sig nöjda som det är.

– Vi har ju pratat om det där jag och min fru. Men det är också såhär, jag är 54 år nu. Jag har kompisar i den åldern som har fått barn och de säger att ”det finns ingen som ångrar ett barn” så man får bara anpassa sig. Samtidigt är det ju lite som att skaffa hund. Man binder upp sig för 15, 20 år framöver. Där man inte kan göra vissa grejer, säger han innan han avslutar:

– Jag vet inte, jag är nog ganska nöjd faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig.

Rickard Olsson om kampen i relationen med frun: ”Jobbigt”

När Rickard gästade podcasten Nemo möter en vän berättade han om relationen med Giselle. Det är när Rickard får frågan om vad problemet har varit med honom i tidigare relationer som han tar upp deras vardag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Jag är väldigt mån om att ha egentid och gå iväg, och det klart det kan vara jobbigt. Jag vet att det är jobbigt för min fru, för hon blir osäker var hon har mig då, säger han.

På Instagram delar Rickard ofta med sig av gulliga texter och bilder om frun, vilket Nemo kommenterar.

– Hon tycker att jag gör det för lite, så jag gör det mycket för hennes skull faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig, för att hon behöver det. Det säger hon. Det kan ha och göra med att jag är en offentlig person. Att hon behöver bli sedd i det, säger han.

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarcks lycka efter skilsmässan från Hanna Hedlund – hyllade bilden

LÄS OCKSÅ: Biancas semester i lyxvillan på Mallorca – så mycket kostar den

FOTO: TV4 / Cecilia Liljeton / TT

SENASTE NYTT!