Karl Fredrik Gustafsson och maken Petter Kjellén har köpt ett nytt hus

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén
Exklusivt

Karl Fredrik Gustafsson och maken Petter Kjellén har köpt ett sommarställe på hemlig ort. I en intervju med Hänt berättar Karl Fredrik om huset och visar bilder ingen tidigare har fått se.
Slå på ljud

Karl Fredrik Gustafsson, 34, och maken Petter Kjellén, 39, kanske du känner igen från TV4:s program Karl Fredrik på Österlen. Paret driver gårdsbutiken Eklaholm som ligger i Skåne. Programmet har blivit sådan tittarsuccé att många tittare besöker gården dagligen.

Nu berättar Karl Fredrik för Hänt att paret har skaffat ett sommarhus på hemlig ort.

Karl Fredrik Gustafsson om det nya huset

Karl Fredrik och Petter har köpt ett hus någonstans i Skåne, de vill inte säga vart någonstans då det ska vara ett hus för privat bruk.

– Ja vi har köpt ett hus, jag kommer inte avslöja var. Men någonstans i Skåne kan jag säga. Det blir ett sommarhus, helgboende och mitt i veckan boende där vi kan vara, säger han.

I intervjun berättar han även att huset ska totalrenoveras.

– Vi ska totalrenovera det här. Det är ett gammalt stenhus från 30-talet, jättefint! På måndag börjar vi sätta in antika kakelugnar, och renovera murstocken och renovera taket. Men vi kommer renovera varsamt och behålla alla originaldetaljer såklart. Det ska både inredas och renoveras, så vi planerar att vara helt helt klara inför nästa sommarsäsong. Däremot så är det beboligt redan nu, så vi kan sova över där och sköta renoveringen.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

COMEBACK ABBA släpper ny musik – lyssna på nya låtarna

Därför köpte Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén ett till boende

Anledningen till att paret köpte ett till hus är på grund av att de inte hittar den ensamtiden de känner att de behöver på gården idag.

– Eklaholm är ju fantastiskt, det är där vi bor och driver vår affärsverksamhet och den är ju väldigt lyckosam vilket är väldigt roligt. Däremot känner vi att ju mer verksamheten växer desto mindre privat yta får vi. Vi kommer definitivt inte flytta från Eklaholm eller sälja det, men man kan säga att det här blir som en krydda i vårt liv. Det här huset kommer bli en plats där vi kan bara vara och njuta av livet tillsammans.

I samma intervju avslöjar även Karl Fredrik att huset kommer självklart att synas framöver i programmet.

– Vi har redan börjat spela in där, filmteamet var med under första visningen av huset.

Kolla in bilden på huset nedan:

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

LÄS OCKSÅ: Maria Forsbloms intima fråga till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Jesper Parnevik i tårar efter Peg Parneviks uppbrott från Filip Lamprecht

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!