LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg om skilsmässan med Kristian Luuk – så är relationen idag

07 dec, 2021 
Lovisa Ström
Carina Berg & Kristian Luuk
Carina Berg och Kristian Luuk var gifte i åtta år innan de tillslut valde att gå skilda vägar.
Nu berättar Carina om den tuffa perioden och hur deras relation ser ut idag.
– Ett öppet köttsår, säger hon.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg och Kristian Luuks kärlekshistoria började när de båda var programledare för TV4:s program Godnatt Sverige 2005. Där sa det klick direkt och det dröjde inte lång tid innan romansen var bekräftad.

År 2008 tog de det stora steget att bli äkta makar och tillsammans fick de också sonen Holger. Men ibland blir livet inte som man tänkt sig och år 2016 gick de ut med ett gemensamt uttalande där de berättade att de valt att separera.

Nu berättar Carina om skilsmässan och hur relationen till ex-maken ser ut idag.

Carina Berg om relationen till Kristian Luuk – ärliga orden o skilsmässan

Det är i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva som vännerna Carina och Carolina Gynning diskuterar om man verkligen kan vara bra vänner när man är mitt i en separation. Carina har nämligen noterat att många kända par skriver det när de berättar att de valt att gå skilda vägar, och tvivlar på att det faktiskt stämmer.

Annons

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen "vi separerar men är goda vänner". Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då..det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, säger hon varpå Gynning fyller i:

– Det är ju lögn varje gång fattar du väl! Man är ju inte goda vänner när man separerar. Det är ju bra med båda våra ex men precis när man skiljer sig är man inte bästa kompisar. I alla separationer är man ju bara arg först.

Sanningen om skilsmässan mellan Carina och Kristian

Gynning berättar sedan om sina tidigare separationer och menar att det alltid har känts lättare för henne precis efter ett avslut, men att smällen kommer senare. Men det håller inte Carina med om.

– Mitt såg inte likadant ut som det. Du och jag är ju väldigt olika där, du är ju väldigt explosiv och impulsiv, men när jag väl har meddelat något stort så har jag funderat och är nog förbi arg, berättar hon.

Annons