Vännen Louie Martis stöd till Patrik Sjöberg – efter sjukdomsbeskedet

Patrik Sjöberg, Louie Marti

Höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg är allvarligt sjuk och vårdas på sjukhus för lunginflammation.
Nu visar vännen och skådespelaren Louie Marti sitt stöd.
– Han är i dåligt skick, säger Louie.

Patrik Sjöberg, 56, är en av Sveriges främsta höjdhoppare genom tiderna. Både han själv och hans vänner ser honom som en stark person, men nu är han allvarligt sjuk och vårdas just nu på sjukhus.

Det var hans dotter Isabelle Sjöberg, 20, som berättade om hennes pappas tillstånd för SportExpressen:

LÄS MER: Magdalena Graafs hint till kvinnor om exet Magnus Hedman

– Patrik är på sjukhus och han behandlas för pneumoni (lunginflammation).

Daniel Wessfeldt som är Patriks vän och före detta agent vet inte mycket mer om hans tillstånd. Men han håller tummarna för att vännen ska krya på sig snabbt.

– Jag vet inte mer än att han är på sjukhus just nu. Men Patrik är stark och vi får hoppas att han snart är frisk och tillbaka, säger Daniel Wessfeldt.

Stödet från vännen Louie Marti

Men Daniel Wessfeldt är inte den enda som tror och hoppas att Patrik snart kryar på sig. Vännen Louie Marti, 43, är nämligen bombsäker på att han kommer klara det här.

– Jag har haft kontakt med honom, han är i dåligt skick, men den där jäveln överlever ju allting så man får hoppas han klarar den här skiten också, annars blir jag riktigt förbannad på honom, säger Louie Marti till Sportbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Louie och Patrik har varit goda vänner sedan 12 år tillbaka. Men den senaste tiden har Louie hamnat i rampljuset av helt andra skäl. Det var när Magdalena Graaf, 45, nyligen presenterade honom som hennes nya kärlek som det hela startade.

Louies ord till Patrik Sjöberg efter sjukdomsbeskedet

Men Louie har faktiskt synts till även innan kärleksavslöjandet med Magdalena. Han har gjort flera småroller, som sedan har lett till lite större roller. En roll som nog många kan ha sett Louie i är när han spelar läkare i succéserien Enkelstöten. Efter det har han synts till lite här och var. Bland annat så spelar han kriminell i både v-serien Gåsmamman och i Beck-filmen Den förlorade sonen.

Men nu riktar alltså Louie sin fulla uppmärksamhet till sin forna vän Patrik. För Sportbladet berättar han nu att Patrik inte verkar vilja ta emot någon hjälp.

– Han har bara sagt att det här blir bra. Han är lite skör just nu. Det är mycket som händer i hans liv också så det här behövde han verkligen inte. Jag har erbjudit mig att åka ned till Göteborg och göra vad fan han vill, men han vill inte det. Han tror han är Superman, säger Louie.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Så träffades Louie Marti och Magdalena Graaf: ”Vi blev blixtkära”

LÄS OCKSÅ: Efter tunga sjukdomsbeskedet – Patrik Sjöberg tvingas lämna Farmen VIP: ”Livet på spel”

Senaste nytt