Louie Marti om att bli dumpad av Magdalena Graaf – nu berättar han

Louie Marti

Att kärleken mellan Louie Marti och Magdalena Graaf är stark råder det ingen tvekan om.
Men relationen är inte alltid så stabil som det kan verka utåt.
Nu avslöjar Louie sanningen om situationen med fästmön.
Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"
0:55

Efter reklamen: Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"

(0:55)

Slå på ljud

Förra året träffade Magdalena Graaf, 46, sin stora kärlek Louie Marti, 44. Det var efter att Louie hade läst Magdalenas bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig som han kände att de bara måste ses och prata.

– Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne så här och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, har Louie tidigare berättat.

Magdalena bestämde sig direkt för att ta bilen till Louies herrgård och redan under det första mötet sa det klick. De båda föll pladask för varandra och resten är historia!

Därför ställde Magdalena Graaf och Louie Marti in bröllopet

Sedan dess har det hänt mycket i Magdalena Graaf och Louie Martis liv. I oktober, bara några månader efter att paret hade träffats, gick Louie ner på knä och friade. Den romantiska stunden utspelade sig på ett kebabhak i Stockholm.

Turturduvorna är sugna på att gifta sig, och de hade faktiskt tänkt att passa på när de åkte till ett hotell i Norrland tidigare i år. Men väl på plats kändes det inte helt rätt och planerna blev avblåsta.

– Vi tog med oss allting, utifall att vi skulle få för oss att gifta oss. Vi hade ett sånt flow. Men när vi var där så tänkte vi ”äsch, vi skiter i det här. Vi gör det en annan gång”, har Louie Marti tidigare förklarat i en intervju med Hänt.

Därför friade Louie Marti till Magdalena Graaf på Kebab kungen

Se klippet här!

Magdalena Graaf om uppbrotten från fästmannen Louie

Men allt är inte guld och gröna skogar i relationen. Faktum är att Magdalena och Louies förhållande stundtals är väldigt stormigt, vilket de båda är öppna med i intervjuer och i sociala medier.

I våras slutade de följa varandra på Instagram och följarna var då säkra på att det hade tagit slut. Men strax därefter var Magdalena och Louie återförenade.

Häromveckan la Magdalena Graaf ut ett inlägg på Instagram där hon berättade om känslostormarna.

”Dumpar honom tre gånger i veckan. Rasande och bestämd. ALDRIG mer. Men ändå vinner han tillbaks mitt hjärta varje gång”, skrev hon då.

Louie Marti om relationen med Magdalena Graaf: ”Dumpad”

Och även Louie Marit kan intyga att det inte alltid är en dans på rosor att vara ihop med Magdalena Graaf.

I kommentarsfältet till Dominika Peczynskis, 51, senaste inlägg på Instagram förklarar Louie att han kan känna igen sig i Dominikas relation med Anders Borg, 54. Anders och Dominika skapade stora rubriker nyligen när de skickade in en skilsmässoansökan för att bara några timmar senare bestämma sig för att fortsätta vara ett par.

”Känns lite som vårt förhållande Magdalena? Blir också dumpad minst tre gånger i veckan”, skriver Louie i en kommentar, varpå Dominika svarar:

”När man skilt sig kan man inte hota med skilsmässa längre. Hett tips!”.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!