Därför ställde Magdalena Graaf och Louie Marti in bröllopet

Louie Marti. Magdalena Graaf.
Exklusivt

Magdalena Graaf och Louie Marti blev blixtförälskade våren 2021 och förlovade sig ett halvår senare.
Nu berättar Louie för Hänt om det inställda bröllopet med kärleken.
Läs allt här!
0:32

Efter reklamen: Louie Marti och Magdalena Graafs inställda bröllopsplaner: "Sket i det"

(0:32)

Slå på ljud

Skådespelaren Louie Marti, 44, och mångsysslaren Magdalena Graaf, 46, träffades under våren 2021. Kärlekssagan inleddes med att Louie läste Magdalenas bok och självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. En berörd Louie tog då kontakt:

– Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, berättade han för Hänt i samband med att relationen blev känd.

De blev blixtkära direkt. Därför var det kanske inte så konstigt att Magdalena sa ja när Louie friade ett halvår senare?

Men nu berättar Louie för Hänt om det inställda bröllopet med Magdalena.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför friade Louie Marti till Magdalena Graaf på en snabbmatsrestaurang

Frieriet är en historia i sig. Louie har nämligen tidigare berättat för oss att han hade haft ringarna i fickan under två månaders tid och bara gått och väntat på det perfekta tillfället. Det var viktigt att allt skulle vara perfekt.

Men så fick det perfekta ge plats för det spontana, dramatiska och romantiska när Louie istället valde att fria på en snabbmatsrestaurang en sen kväll i september 2021.

I en ny intervju med Hänt berättar han om varför det oplanerade frieriet faktiskt är så nära perfekt man kan komma, eftersom det återspeglar deras relation.

– Både hon och jag är så här väldigt spontana. Det är samma sak som när jag friade till henne. Då var vi på ett kebabhak klockan två på natten. Med massa vitlök i hela [han pekar på sitt egna skägg] och bara ”Ska vi gifta oss?”, säger han till Hänt och fortsätter:

– Så det är typ det som är roligt, både hon och jag är väldigt spontana och har inga planer.

Turturduvorna Magdalena Graaf och Louie Marti på event förra sommaren. Kärleken fullkomligt lyser om de då nyförälskade paret.

Turturduvorna Magdalena Graaf och Louie Marti på event förra sommaren. Kärleken fullkomligt lyser om de då nyförälskade paret.

Karin Törnblom/TT

Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Se klippet här!

Därför ställde Magdalena Graaf och Louie Marti in bröllopet

Faktum är att det förälskade paret är så pass spontana att de var nära att rymma iväg för ett oplanerat bröllop.

– Vi åkte fan till Jokkmokk…eller nej, inte Jokkmokk, någonstans i Norrland var vi på ett hotell. Vi tog med oss allting, utifall att vi skulle få för oss att gifta oss... Vi hade ett sånt flow, förklarar Louie och fortsätter:

– Men när vi var där så tänkte vi ”Äh, vi skiter i det här. Vi gör det en annan gång”.

Kanske ändrade sig paret och beslutade sig för att satsa på något mer uppstyrt för bröllopet? Hursomhelst är vi övertygade om att det kommer bli en vacker vigsel närhelst och varhelst den sker!

FOTO: TV4, discovery+

SENASTE NYTT!