LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf dumpar Louie Marti – verkliga anledningen: ”Aldrig mer”

28 jul, 2022 
Magdalena Graaf och Louie Marti har kilat stadigt i över ett år.
Men nu öppnar berättar Magdalena hur det egentligen är.
”Dumpar honom”, skriver hon.
Annons
Därför vill Louie Marti inte vara morfar: "Tyvärr"Brand logo
Därför vill Louie Marti inte vara morfar: "Tyvärr"

Skådespelaren Louie Marti, 44, och mångsysslaren Magdalena Graaf, 46, träffades för drygt ett år sedan och blev pangförälskade i varandra. Och kärlekssagan började på ett rätt otroligt sätt.

Louie bestämde sig för att läsa Magdalenas självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig, en läsupplevelse han sent skulle glömma. Efter att han läst boken bestämde han sig för att ta kontakt med henne och ja, resten är historia.

– Vi hade så mycket gemensamt, så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag. Jag tyckte faktiskt synd om henne, berättade han för Hänt i samband med att relationen blev känd.

Och det visade sig vara en matchning gjord i himlen, så ett halvår senare friade Louie till sin älskling – på ett kebabhak i Stockholm.

Därför ställde paret in det planerade bröllopet

Men än har inget bröllop blivit av, trots att paret hade planerat att rymma iväg och gifta sig i smyg. Något Louie avslöjat i en intervju med Hänt.

Annons

– Vi åkte fan till Jokkmokk…eller nej, inte Jokkmokk, någonstans i Norrland var vi på ett hotell. Vi tog med oss allting, utifall att vi skulle få för oss att gifta oss... Vi hade ett sånt flow, förklarar Louie och fortsätter:

– Men när vi var där så tänkte vi ”Äh, vi skiter i det här. Vi gör det en annan gång”.

Om och när ett eventuellt bröllop kommer gå av stapeln är ännu oklart.

Magdalena Graafs ärliga ord om relationen: ”Dumpar honom”

Men trots att kärleken kom som en blixt från ovan, och paret snabbt blev förälskade i varandra, så har deras relation kantats av upp och ned-gångar. Det har bland annat florerat flertal rykten om att det ska ha tagit slut mellan dem. Något Magdalena tillslut dementerade.

Magdalena och Louie är alltså fortfarande tillsammans, men i ett ärligt inlägg på Instagram skriver Magdalena nu att det minst sagt kan vara dramatiskt.

”Dumpar honom tre gånger i veckan. Rasande och bestämd. ALDRIG mer. Men ändå vinner han tillbaks mitt hjärta varje gång”, skriver hon och fortsätter:

Kan inte hindra mig själv. Så äkta, avskalat och befriande. Förlösande, underbart och så skrämmande vackert på samma gång. Tack Louie för att du får mig att känna och uppleva och för att du älskar mig så villkorslöst.”

Fint att se att kärleken blomstrar!

FOTO: Youtube/TV4

Annons