Lotta Engbergs tystnad om relationen med Mikael Sandström

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström är ett av Sveriges hetaste nöjespar. Och nu verkar har Lotta Engberg tagit ett nytt beslut i relationen, för har du tänkt på att Lotta inte visar upp Mikael särskilt mycket?

En kärlekslycka som inte gått många förbi är givetvis artisten Lotta Engberg, 58, och doktor Mikael Sandströms, 62. De är just nu ett av nöjes-Sveriges hetaste par! Paret har sedan de träffades bott på olika ort och haft ett distansförhållande. Fram tills för en månad sedan, paret har nämligen flyttat till ett nyköpt hus i Göteborg, vilket Mikael visade upp i Nyhetsmorgon.

Hela landet har nu fått följa med på Lotta och Mikaels kärleksresa från allra första början, och allt inleddes faktiskt med en offentlig flirt från Lotta.

LÄS MER: Förvirrande upptäckten i Robinson väcker frågor

Så träffade Lotta Engberg och Mikael Sandström varandra

Det var inte förens paret medverkade i Tillsammans med Strömstedts de berättade hur allting gick till. Det var Lotta som tog första steget och flirtade med Mikael i kvällspressen, som hon menar från början var ett skämt.

– Men det är klart att om doktor Mikael ringer så tackar man ju inte nej. Han är ju en speciell person, han är karismatisk. Men det va ett skämt, på riktigt så var det det, sa Lotta.

Mikael hade då läst artikeln där Lotta flirtat med honom på skoj.

– Jag tog det som en artig komplimang. Hon skulle väl skoja till det, hon tyckte väl jag såg trevlig ut?, konstaterade Mikael i programmet.

Efter det fortsatte paret att ha kontakt med varandra och ja det sa bara klick!

Lotta Engberg visar inte upp Mikael Sandström i sociala medier

Nu är Lotta och Mikael sambos, men det finns en grej som sticker ut och det är att Lotta inte visar upp Mikael i sociala medier, vilket Mikael har synts göra ett antal gånger.

Men visst är det väl turligt att turturduvorna iallafall är bussig med sin kärlek i andra sammanhang. För en tid sedan berättade Mikael om hur flytten till huset hade gått i Nyhetsmorgon.

– Här har vi en öppen spis och här ska den beryktade Engbergska flygeln stå. Där ska hon sitta och sjunga smäktande ballader har hon tänkt, säger Mikael i Nyhetsmorgon och filmar en del av huset.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dessutom avslöjade Lotta att flytten gått relativt bra på Bingolottos Facebook-sida.

– Sen kan jag säga såhär om jag ska vara riktigt ärlig, att den här veckan har jag fyllt år. 58 år fyllde jag i fredags, två dagar innan så gick flyttlasset. Så att snart vet jag vart min brevlåda bor, sa hon innan sändningen.

LÄS OCKSÅ: Drottning Elizabeth har aldrig gjort en intervju – därför håller hon tystnaden

LÄS OCKSÅ: Därför stoppar SVT Arvinge okänd – Kattis Ahlströms besvikelse

FOTO: Tommy Holl/TT // Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Senaste nytt