Listettan avslöjas - hon är Sveriges hetaste kändis 2017

Listettan avslöjas - hon är Sveriges hetaste kändis 2017

I mer än 50 år har Hänt bevakat den svenska kändisvärlden. Nu presenterar vi stolt Sveriges viktigaste lista över årets hetaste kändisar. Stjärnan som det kommer snackas mest om 2017 är...
Zara Larsson photo shoot, Sydney, Australia - 24 Oct 2016

1. Zara Larsson, 19, sångerska:

Zara Larssons lycka över prestigefyllda utmärkelsen: "Känns otroligt"
Slå på ljud

Två tunga priser på MTV Awards, nominerad till tre grammisar och med en formkurva som pekar rakt upp. Den unga svenska sångerskan Zara Larssons, 19, karriär är en framgångssaga utan dess like.

Som 10-åring vann hon “Talang 2008” och fick släppa en singel. Då hon 16 år gammal debuterade med eget material 2013 fick Zara en jättehit med “Uncover” och vann två Rockbjörnar. Sedan dess har hon blivit världsstjärna och hyllats både hemma och internationellt.

I somras gjorde Zara den officiella låten till Fotbolls-EM med David Guetta, 49, och nu är hon nominerad till grammisar i de tre tunga kategorierna “Årets artist”, “Årets låt” och Regeringens Musikexportpris.

Men det är inte bara genom musiken Zara skapar rubriker. Hon är aktiv, kaxig och oerhört frispråkig i sociala medier. Sångerskan har 2 miljoner Instagramföljare, 660 000 Twitterfans och en förkärlek till att ta upp frågor gällande jämställdhet, sexism och feminism. Hon är en stor förebild för unga kvinnor världen över och skyr inte att bjuda på en stor portion humor när helst hon kan:

Penisringar är en tjejs bästa vän, skrev hon skämtsamt i tydlig referens till uttrycket “Diamonds are a girls best friend” på Twitter i höstas.…

Detta bara några veckor efter att hon i sin podd erkänt öppet att hon dras till dryga sviniga killar:

– Jag tror aggressivitet och sexualitet ligger väldigt nära varandra. Är det någon som är för snäll och puttninuttig så blir det för tråkigt.…

Dessutom skäms inte världsstjärnan för att berätta om hur hon tar för sig av det motsatta könet. I våras beskrev hon hur hon dejtade friskt då hon spelade in ny musik i USA med orden:

– Det är typ tidsfördriv, sen vad det blir av det bryr jag mig inte riktigt om. Jag är inte ute efter att träffa min kärlek.

Nu ser vi fram emot en rad nya hitlåtar och spännande tweets. 2017 är året då Zara kan bli “larger than life” och uppnå samma stjärnstatus som Madonna, 58, Rihanna, 28, och Lady Gaga, 30.

Av: Ola Brisling, Lotta Gray, Anja Nilsson, Linnéa Gejier, Jonna Friberg Wennerberg, Lina Arvidsson

LÄS OCKSÅ:

Plats 100-51: Är unga tjejers idol och tjänar runt en halv miljon i månaden

Plats 50-21: Delar Sverige i två läger – älskar eller hatar du honom?

Plats 20-11: Då var han rädd för att bli pappa – nu verkar han redo

Plats 10-2: Då: kritiserad som en mobbare – Nu: älskad av svenska folket

FRÅN FÖRSTASIDAN