Zara Larsson om kärlekslivet i USA: "Jag dejtar flera som tidsfördriv"

Sångerskan Zara Larsson passar på att dejta vilt nu när hon är i USA. Men hon är inte ute efter att hitta kärleken.

Det går bra nu för Zara Larsson. Nyligen landade det 18-åriga popsnöret på amerikansk mark, där singeln ”Never forget you” toppar Billboardlistorna.

Den närmaste tiden ska Zara stanna i USA för att spela in sin nya skiva. Planen är att slå sig in på den amerikanska musikmarknaden. Och på vägen dit roar hon sig på dejt-marknaden.

– Det är typ tidsfördriv, säger hon om killarna till Expressen. Det är kul att träffa människor men sen vad det blir av det bryr jag mig inte riktigt om! Jag är inte ute efter att träffa min kärlek.

Ett år har gått sedan uppbrottet med pojkvännen Ludwig Kronstrand, 18, och än är hon inte redo för att bara träffa en person exklusivt.

– Ja, det är inte bara en!  avslöjar hon.

– Jag tänker som jag gör med allt ”vad är det värsta som kan hända” jo att vi inte gillar varandra och då är det bara ”hej då, tack så mycket”. Så varför inte? Det är så oskyldigt att dejta i USA. Man går ut på en middag och träffar en ny person.

Zara Larsson har inga problem med att dejta i USA.

I sin podcast “Den fantastiska resan” har Zara tidigare sagt att sex inte behöver vara en så stor grej.

– Jag är absolut pro sex på första dejten. Hundra procent. Sex på första dejten annars går jag inte på någon jävla dejt, säger hon skämtsamt.

Sedan ankomsten i USA har svenskan gjort sensationella framträdanden i bland annat ”The Ellen DeGeneres Show” och ”The Tonight show with Jimmie Fallon”.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!