Zara Larsson visar hur hon använder sin sexleksak

Zara Larsson har aldrig varit blyg på sociala medier och nu visar hon upp den nya sexleksaken från sängen i sitt hotellrum. "En tjejs bästa vän".

Trots ett hektiskt schema med spelningar och talkshows har Zara Larsson, 18, aldrig slutat dela med sig av sitt liv på sociala medier, något hennes 2 miljoner Instagramföljare och 660 000 Twitterfans säkert är tacksamma för. Artisten har en förkärlek till att ta upp frågor gällande jämställdhet, sexism och feminism, men skyr sig inte från att bjuda på en stor portion humor när helst hon kan. Nu har hon gjort det igen.

30ZARA_LARSSON-02.JPG

LÄS OCKSÅ: Zara Larsson om kärlekslivet i USA: ”Jag dejtar flera som tidsfördriv”

När Zara, som i skrivande stund befinner sig på resande fot, fick en oväntad present levererad till sitt hotellrum kunde hon inte låta bli att skämta till det. Påsen hon fick innehöll nämligen sexleksaker och massageolja, och på Twitter delar hon nu en bild där hon trätt en penisring på fingret likt en förlovningsring.

– Penisringar är en tjejs bästa vän, skriver hon skämtsamt i tydlig referens till uttrycket “Diamonds are a girls best friend”.

https://twitter.com/zaralarsson/status/790952668705517568

Och fansen har varit flitiga med kommentarerna.

– Frågar du mig så är detta det bästa du någonsin tweetat, skriver en.

Och medan många hyllar Zara för bilden, ställer sig andra oförstående:

– Va, var är en penisring, jag är så förvirrad…

LÄS OCKSÅ: Zara Larsson: ”Snälla killar är tråkiga i sängen”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!