Zara Larsson: "Snälla killar är tråkiga i sängen"

Superstjärnan avslöjar: Gör det här och jag kommer vilja ligga med dig igen!

Vill du dela säng med Zara Larsson så finns det bara en sak att göra – tuffa till dig. Den svenska stjärnan, som är påväg att bli en av vår tids största popstjärnor, avslöjar nämligen att hon gillar douchebags.

I sin podd ”Den fantastiska resan” som hon har tillsammans med sin vän Noel Flike diskuterar artisten dejting och sex. Och hon är allt annat än återhållsam med att bjuda på information om sitt eget känsloliv:

– Är det någon som inte riktigt hör av sig och är lite ”whatever”, alltså jag blir besatt på ett ohälsosamt sätt. Jag kollar Instagram, Twitter – allt, säger hon i podden.

Varför hon gillar så kallade ”bad boys” har hon själv ingen förklaring till:

– Jag har även varit med personer varpå sexet suger, men jag har ändå velat göra det igen för att personen är en douche, jag har ingen aning om varför det är så.

https://www.instagram.com/p/BLyWfaODK3w/?taken-by=zaralarsson

Podd paret pratar vidare om att ligga och vad de själva fastnar för hos en potentiellt sexpartner och Zara Larsson har en teori:

– Jag tror aggressivitet och sexualitet ligger väldigt nära varandra. Är det någon som är för snäll och ”puttninuttig”, så blir det för tråkigt.

CMT Artists of the Year, Show, Nashville, USA - 19 Oct 2016

Zara Larsson gör verkligen succé världen runt! Här på “CMT Artists of the Year” i USA.

Men, lyckas du väl komma ner mellan Zara Larssons lakan så behöver du inte oroa dig för att bli taskigt avvisad dagen efter.

– Jag är väldigt känslosam, det är sällan jag har sex med någon och aldrig vill höra av dem igen. Men om någon ligger med mig och varken smsar eller hör av sig dagen efter, då går jag sönder, säger Zara.

Foto: IBL

Läs mer: Zara Larsson avslöjar kändisarnas hemliga dejtingapp

SENASTE NYTT!