Är unga tjejers idol och tjänar runt en halv miljon i månaden

I mer än 50 år har Hänt bevakat den svenska kändisvärlden. Nu presenterar vi stolt Sveriges viktigaste lista över årets hetaste kändisar. Här är stjärnorna det kommer snackas mest om 2017. Idag presenteras plats 100 till 51.

100. Charlotte Perrelli, artist, 42:

Hon vann både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest för 17 år sedan. Nu ska Charlotte försöka upprepa det konststycket i årets Melodifestival. 

99. Gustav Skarsgård, skådespelare, 36:

Han är den av Skarsgårdsbröderna som tagit oss med storm i sin roll som den galna vikingen Floki i tv-serien ”Vikings”. Vi väntar med spänning på hur det ska gå i Hollywood framöver. 

98. Sara Varga, artist, 34:

Sångerskan som inspirerade många med sin låt ”Spring för livet” kommer att delta i melodifestivalen för andra gången i år och ger oss förhoppningsvis en minst lika bra hit. 

97. Daniel Redgert, PR-konsult, 25:

PR-konsulten med egna podden ”Tankar med” är enligt egen utsago lite narcissistisk och drömmer om att få leda Melodifestivalen. Därför klättrar han snabbt upp längs kändisstegen. 

96. Mia Parnevik, tv-profil, 48:

Mysmamma Mia har charmat sig in i svenskarnas hjärtan med sin varma och gästvänliga attityd i realityserien ”Parneviks”. Vi lär fortsätta se henne i olika pyjamasar under det kommande året.

91-95

95. Max Martin, låtskrivare/producent, 45:

Är ständigt aktuell med alla de hits han skriver och producerar åt USA:s största artister som Justin Timberlake, Taylor Swift med flera.

94. Martin Wallström, skådespelare, 33.

En svensk skådis som gjort succé i USA med sin roll som ond företagsledare i tv-serien ”Mr Robot”. Då serien nått stor framgång kommer nog Martin snart ta nya stora kliv på karriärstegen.

 93. Agnes, artist, 28:

”Release me”-sångerskan Agnes Carlsson är en av de artister som genom ”Idol” lyckats nå internationell framgång. 2017 blir året hon får nästa stora hit och äntligen gifter sig med pojkvännen Vincent Pontare, 36!

92. Lill-Babs, artist, 78:

”Leva livet”-sångerskan Lill-Babs har sjungit sig in i alla svenskars hjärtan sedan 50-talet. Charmandet fortsätter även i år, inte minst på Grand Canaria.

91. Jessica Almenäs, tv-profil, 41:

Den sportiga forna ”Let’s dance”-programledaren har gjort kvinnor över hela landet träningssugna med ”Träningspodden” som hon har med pt:n Lovisa ”Lofsan” Sandström, 36. Blondinen fortsätter synas i rutan, men nu i Kanal 5.

90. Anita & Penny Schulman, sociala medie-profiler, 36, och 5:

Med sina två populära poddar ”Fyllepodden” och ”Lillelördag” har Anita blivit ett känt namn. Med dottern Penny gör hon succé i tv-serien “Mammor”. Charmtrollet Penny har dessutom redan både egen låt och Youtube-kanal.

89. Laila Bagge, tv-profil, 44:

Den forna ”Idol”-jurymedlemmen Laila fortsätter att bjuda på godbitar ur sitt liv med den unga kärleken Korosh Kananian, 26, på den välbesökta bloggen.

88 Nicole Falciani, bloggare, 19:

Bloggaren Nicole som startade sin karriär som barnmodell har stort inflytande på unga millenials med sin lifestyle-blogg. Kanske gifter hon sig med sångaren Eric Saade, 28, i år.

87. Darin, sångare, 29:

Åren kommer och går, men Darins stadiga fanbase består.

86. Ellen Bergström, skådespelare och medieprofil, 27:

Ellen syns överallt, är rolig, begåvad och vill ändra på normer om hur vi ser ut, vad vi pratar om och hur vi mår. 2017 positionerar hon sig mer och bättre på alla sätt hon kan.

81-85

 85. Janne Andersson, fotbollstränare, 54:

Nya tränaren för svenska herrlandslaget har en diger uppgift framför sig. Vi önskar honom lycka till!

84. Lena Philipsson, sångerska, 50:

Begåvad och sexig artist vars show ”Jag är ingen älskling” fortsätter dra fulla hus.

83. Filip Hammar, 41/Fredrik Wikingsson, 43, programledare:

Det tycks inte finnas något sätt att slippa undan den eviga duon Filip & Fredrik. Som varje år dyker de upp i minst ett par olika skojfriska tv-program även 2017.

82. Peter Jihde, programledare, 45:

Sportreportern Jihde blev programledare, fick diabetes och fortsätter synas 2017 oavsett om det är för att prata om diabetes, att han är bipolär eller om fotboll.

81. Anna Brolin, reporter och programledare, 36:

En högpresterande småbarnsmamma som leder ”Spårlöst”, bloggar, är i “Nyhetsmorgon” och snackar sport i TV4. Det finns inget denna kvinna inte kan göra.

80. Quincy Jones III, producent, 47:

Med en förkärlek för hallongrottor och rykten om ett förhållande med Josefin Crawford fångade han vår uppmärksamhet. Vi lär få höra mer om Quincy så länge “Idol” inte läggs ner.

79 Fares Fares, skådespelare, 43:

Skådis som har en roll i nya Star Wars-filmen “Rouge One: A Star Wars Story”. Vi väntar oss att se honom i flera storfilmer framöver. 

78. David Lagercrantz, författare, 54:

Efter succén med boken ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” fick David en bred publik. Att han skriver fortsättningen på Millenium-serien gör den neurotiske författaren ständigt aktuell och i höst kommer Millenium 5.

77. Carola Häggkvist, sångerska, 50:

Har Carola någonsin INTE varit aktuell?

76. Per Lernström, programledare, 36:

Har lett “Idol” inte mindre än fyra år i rad. Per kommer dyka upp här och där under 2017 i en tv nära dig.

71-75

75. Charlie Grönvall, “Idol”-artist, 26:

Han kanske inte vann hela “Idol”, men vann svenskarnas hjärta med sin sång, sin utstrålning och sin kärlek till sina bonusbarn. 2017 blir Charlies år.

74. Isabel Adrian, entreprenör, 39:

Flott Hollywood-fru som numera slagit ner sina bopålar i en “herrejössses”-lägenhet i Stockholm. Sann entreprenör som sliter i det dolda. Vi följer henne nyfiket på avstånd.

73. André Pops, sportkommentator, 44:

Något bufflig och otillgänglig men kan sina saker. Precis som vi.

72. Alice Svensson, sångerska, 25:

Charmtrollet från Hedesunda som kom två i Idol 2008. Syns alltmer, tävlar i Melodifestivalen och har guld i strupen.

71. Jockiboi, Youtube-stjärna, 30:

Man kan ha många fördomar om Jockiboi men om man kan hans historia villa man bara älska honom till döds. Många följare och stort hjärta platsar på plats 71. 

70. Danny Saucedo, artist, 30:

Med ny show i vår lär han krossa alla fördomar om att han är en kopia på Justin Timberlake, 35. Och när han släpper andra hemligheter klättar han högre som aktuell nästa år.

69. Carina Berg Luuk, programledare, 39:

Komisk ådra och långa ben. Nyskilda Carina Berg Luuk charmar de flesta och med ett kul munläder och snabbt intellekt lär hon inte vara ensam så länge till. 

68. Kalle Moraues, spelman, 53:

Han blev hett stoff hos damerna efter sin skilsmässa och har finfina siffror på sitt program “Moraeus med mera”. Ligger och puttrar på plats 68. 

67. Nicki Amini, Musikproffs, 32:

Något sval och kylig som jurymedlem i Idol men hon lär vara hetare i sängen för i sommar gifter hon sig med sin Niklas och vi lär se henne bli 2018 års hetaste mamma.

66. Blondinbella, bloggare, 26:

Sveriges yngsta pensionär köper bilar som andra köper mjölk och fortsätter tjäna stora pengar. Nu vill Forbes ha henne på sin lista men vi var först.

61-65

65. Elisa Lindström, dansbandssångerska, 25:

Hon höll på att vinna “Let´s Dance” med kurviga höfter och ett härligt leende. Nu sjunger hon vidare och har redan en stor plats i det svenska folkhemmet.

64. Elsa Hosk. Modell, 28:

Übermodellen Elsa från Bromma hade en smart pappa. Han anmälde henne till Stockholmsgruppen och hon spås en lysande framtid. På vår lista hamnar hon på plats 64, kämpa Elsa!

63. Molly Sanden, artist, 24:

Hyllad förebild som genom att dela säng med kollegan Danny Saucedo, 30, säkrar sin plats och får ytterligare skjuts i kändiskedjan. Sedan är hon ju förstås alldeles superbegåvad i sig själv.

62. Lasse Kroner, programledare, 54:

Det lär inte finnas någon risk att den här luttrade kufen försvinner från rutan. Folkkär som få och ständigt med glimten i ögat.

61. Kenza Zouiten, bloggare, 25:

Sveriges största bloggare behåller sin plats på tronen även 2017. Tjänar nästan en halv miljon i månaden och har ett ruggigt inflytande på unga kvinnor.

60. Fanny Lyckman, 26, influencer

Välter Instagram med sina 55 000 följare och sin våta blick. Fortsätter hon i den här stilen lär hon hamna i himlen snart.

59. Roger Pontare, 65, musiker

Det här med fjädrar och shamanrockar verkar vara ett lyckokast. Det ska vara svårt att hamna på 100-listan. Inget undantag för Pontare. 

58. Silvana Imam, 30, rappare

Underdogen levererar feta rhymes och bär som sig bör skrot i munnen. Vi tror att hon kanske är inspirerad av hip-hoparen Lil Wayne och bör creddas därefter. 

57. Molly Nutley, 21, skådis

Vi är osäkra på om hon är en lika bra storsnyftare på film som mamma Helena Bergström men hon är söt som socker och vi hoppas se henne på vita duken snart.

 56. Anja Pärson, 35, före detta alpinstjärna

Håll i hatten! Det forna skidesset är numera gift småbarnsmamma och vallar ungar lika bra som hon vallade skidorna en gång i tiden. 

51-55

55. Måns Zelmerlöw, 30, artist

Att han gillar väldigt unga tjejer är väl ingen hemlighet men nu har han blivit bonusfarsa åt nya flickvännens son. Ser vi dig leka i sandlådan blir du definitivt stekhet nästa år Måns.

54. Camilla Läckberg, 42, författare

Må häcka i hemorten och älskar att omge sig med kända vänner. Med fyra barn i bagaget och flitens skrivarlampa ständigt lysande vill vi ändå premiera henne. 

53. Erik Haag, 49, programledare & Lotta Lundgren, 45, författare

Deras kärlek slog ner som en bomb och blev en kioskvältare av sällan skådat slag. Numera är de lika exotiska som otvättade raggsockor men hamnar ändå på plats 53.

52. Leif GW Persson, 71, författare

Jäst och däst sitter han i SVT och orerar om kända fall. Hur kan han inte vara på vår lista? Frågan är bara om han avancerar upp eller ner nästa år. 

51. Valter Skarsgård, 21, skådis

Naturligtvis rullar han fram i de djupt upplöjda hjulspåren av sitt kända arv. Valter ska liksom farsan och storebrorsorna försöka slå sig fram i Hollywood. Blir han vår nästa hunk?

Av: Ola Brisling, Lotta Gray, Anja Nilsson, Linnéa Gejier, Jonna Friberg Wennerberg, Lina Arvidsson

Foto: IBL

SENASTE NYTT!