Då var han rädd för att bli pappa – nu verkar han redo

I mer än 50 år har Hänt bevakat den svenska kändisvärlden. Nu presenterar vi stolt Sveriges viktigaste lista över årets hetaste kändisar. Här är stjärnorna det kommer snackas mest om 2017. Idag presenteras plats 21-11.
Presstr‰ff "Morran & Tobias - som en sk‰nk frÂn ovan"

20. Robert Gustafsson, 51, komiker

Sveriges mest älskade komiker sedan minst tio år tillbaka och gör inte bara succé igen i nya filmen “Hundraettåringen som smet från notan och försvann” och i “Oscarsrevyn” i Stockholm. Dessutom är Robert som ett årgångsvin, han blir bara bättre med tiden och är fortfarande lika relevant som då han en gång slog igenom. “Morran & Tobias” är bara ett exempel på att han ständigt lockar en ny ung publik.

19LOTTAE-THOJOH-23.JPG

19. Lotta Engberg, 53, artist & programledare

Sångerskan har blommat ut till en av Sveriges mest proffsiga underhållare. Något som bevisar det är att tittarsiffrorna för “Lotta på Liseberg” på TV4 snart håller komma ikapp SVT:s anrika “Allsång på Skansen”. Hon hade en tuff tid efter skilsmässan från Patrik Ehlersson, 53, för två år sedan, men Lotta är tillbaka med båda fötterna på jorden och lyckligare än på många år. Vi spår att 2017 dessutom är året då hon blir kär igen.

03VIMMEL LOTTE_4.JPG

18. Marcus Oscarsson, 40, politisk kommentator

På kort tid har han blivit en av våra mest populära tv-profiler. Marcus rör upp känslor fast han pratar om något så träigt som politik. Antingen älskar man honom eller så står man inte ut med honom, men han lämnar ingen oberörd. Inte gör det saken sämre att han för några månader sedan självsäkert sa till tidningen Café att han vill bli statsminister:

–  Jag känner såhär: Reinfeldt och Löfven kunde ju bli statsministrar, varför skulle inte jag kunna bli det?

Insplening "Aschberg Direkt", TV3, Stockholm, 2016-03-10

17. Samir Badran, 26, dokusåpaprofil

Den spattige “Paradise Hotel”-deltagaren har blivit en stor tv-profil, är barnens nya älskling som tagit över tronen efter Markoolio och Sean Banan efter att ha kommit till Andra Chansen med låten “Bada nakna” i Melodifestivalen. Före jul släpptes hans nya mer vuxentillvända hit “Vet att du vill ha mig” och i vår är han aktuell både med egna tv-serien “Samir Badran: Vägen till toppen”. Han har över 500 000 följare på Instagram och har just startat en egen Youtube-kanal. Dessutom ryktas det om “Let’s dance”. Formkurvan pekar uppåt.

Presstr‰ff infˆr Kristallen, Vasateatern, Stockholm, 2016-08-16

16. Tilde de Paula, 44, programledare

Har länge varit extremt uppskattad i “Nyhetsmorgon” men tar nu även över som programledare för “Let’s dance”, TV4:s utan konkurrens mest populära program. Hela våren kommer mycket att handla om Tilde som varit tillsammans med maken Thomas, 36, i snart åtta år och är nästan fånigt lycklig i sitt äktenskap.

– När jag är med min man, då kan jag nästan känna mig lite blyg ibland. Jag vill fortfarande göra ett gott intryck, trots att vi varit ihop i sju år, sa hon i somras.

4.06639477

15. Clara Henry, 22, programledare

Vad är större än att leda “Let’s dance”? Att leda “Melodifestivalen så klart, och i år är det bland annat den här framgångsrika och frispråkiga Youtuberns tur. Clara har redan skrivit en bok för att göra det mindre tabubelagt att prata om mens och vill göra detsamma vad gäller aborter. Hon vill själv aldrig föda barn men skulle kunna tänka sig att skaffa barn med en tjej som föder eftersom hon är pansexuell. Lita på att unga fröken Henry kommer skapa många löpsedlar under vårens Melodifestival-turné.

Felix "PewDiePie" Kjellberg signs his new book ?This books lov 4

14. Felix “PewDiePie” Kjellberg, 27, Youtube-stjärna

Han har över 50 miljoner prenumeranter och hans videoklipp har visats 12 miljarder gånger. Vad mer finns det att säga? Att han är en Youtube-världens Zlatan? Även för dem av oss som är totalt ointresserade av dataspel är det dags att inse att PewDiePie är en av Sveriges absolut största och mest inflytelserika kändisar.

'Suicide Squad' film premiere, London, UK - 03 Aug 2016

13. Joel Kinnaman, 37, skådespelare

Efter “Robocop” och “Suicide Squad” är den långe blonde svensken 2017 aktuell i nya påkostade scifi-serien “Altered Carbon” och vi är så gott som tvärsäkra på att han kommer göra succé även där. Vi kommer snart få se väldigt mycket mer av Joel. Dessutom kan det mycket väl vara så att han och frun Cleo Wattenström, 24, bestämmer sig för att bilda familj. För fem år sedan sa Joel att han var rädd för att bli pappa men efter tre år med Cleo tänker han nog annorlunda då han skrivit på Instagram att han känner sig trygg och hemma var helst i världen han är så länge han har frun vid sin sida. 

AllsÂng p Skansen, Stockholm, 2016-08-09

12. Sanna Nielsen, 32, sångerska

Har många trogna fans och hade ett av sina mest framgångsrika år någonsin i fjol då hon både var programledare för “Melodifestivalen”, “Allsång på Skansen” och julvärd i SVT. Men det är ett nytt år och nu kvalar hon inte längre in på topp 10. Sanna fortsätter att leda allsången även 2017 och med lite mindre på schemat har hon kanske också tid att göra det hon brinner mest av allt för igen, nämligen ny egen musik. 

Manchester United v Sunderland, Premier League, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 26 Dec 2016

11. Zlatan Ibrahimovic, 35, fotbollsspelare

Utan tvekan vår bästa fotbollsspelare någonsin. Vilket som helst av de senaste 12 åren skulle han ha legat i den absoluta toppen på en sån här lista. Men tiden går och med den närmar sig Zlatan slutet av sin proffskarriär. Att han förra året slutade spela i landslaget vittnar tydligt om det. Om inga mirakel sker i Manchester United platsar därför Rosengårdssonen 2017 väldigt bra som nummer 11 och inte nummer 9.

Av: Ola Brisling, Lotta Gray, Anja Nilsson, Linnéa Gejier, Jonna Friberg Wennerberg, Lina Arvidsson

LÄS OCKSÅ:

Plats 100-51: Är unga tjejers idol och tjänar runt en halv miljon i månaden

Plats 50-21: Delar Sverige i två läger – älskar eller hatar du honom?

Foto: IBL

SENASTE NYTT!