TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Laila Bagge om krisen under inspelningen

22 aug, 2021 
Johanna Alm
Laila Bagge
Laila Bagge är aktuell i realityserien Svenska Powerkvinnor som har premiär i höst.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar hon om krisen som skedde under inspelningen av realityserien.
– Väldigt jobbigt, berättar Laila.
Annons
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnorBrand logo
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnor

Laila Bagge, 48, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon var med i juryn i Idol 2008 tillsammans med hennes ex-make Anders Bagge, 53, sedan dess har vi kunnat följa henne i Rix MorronZoo där hon jobbar som programledare tillsammans med kollegan Roger Nordin, 44.

Sedan 2018 har man även kunnat följa radioprofilen Laila och hennes liv i reality-serien Lailaland på Viafree. I programmet visar Laila upp sitt privatliv. Hennes son Liam Pitts är också en stor del av serien då han visar upp sitt liv kring studier, kampsport, familj och vänner.

Serien har sänts i fyra säsonger och senaste säsongen sändes 2020. Men i veckan gick Laila ut med att det inte blir någon femte säsong av Lailaland inom den närmsta framtiden.

”Många har undrat om det kommer ny säsong av Lailaland i höst men det gör det tyvärr inte.” Berättade Laila då.

Anledningen bakom realityseriens avbrott beror på att Laila nu är aktuell i den nya realityserien Svenska Powerkvinnor som kommer följa välkända namn som Camilla Läckberg, Keyyo, Mouna Esmaeilzadeh och Antonija Mandir.

Annons

I den nya realityserien kommer vi få se stressigt småbarnsstök, glammiga galapremiärer, kaosartade husbyggen, avgörande affärsbeslut, stojiga parmiddagar och strikta styrelsemöten.

Svenska powerkvinnor planeras ha premiär hösten 2021 på TV3 och kommer då även finnas tillgängligt att streama på Viafree och Viaplay.

Svenska Powerkvinnor
Svenska Powerkvinnor

Laila Bagge om krisen under inspelningen

I en exklusiv intervju med Hänt berättade Laila om krisen som infann sig under tiden att Svenska Powerkvinnor spelades in.

Under intervjun med tv-profilen berättar hon hur inspelningen av realityserien var och nämner då att radiostationen hon jobbar på blev underbemannade under tiden att inspelningen av realityserien var igång:

– Det var väldigt kul att göra men också väldigt jobbigt för att just den perioden så blev vi underbemannade på radiostationen så jag gick i stort sätt in i väggen, säger tv-profilen och lägger till:

– Nu mår jag bra. Jag går oftast inte in i väggen mentalt utan mer kroppsligt, jag har lärt mig att jag måste försöka ta hand om mig själv mer.

FOTO: Johnny Wohlin/Viaplay, Nyhetsmorgon/Youtube

Annons