LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens vilda festkväll med Så mycket bättre-profilen

07 feb, 2022 
Artisten Alexander ”Newkid” Ferrer i vit t-shirt. Kristin Kaspersen i röd galaklänning.
Programledaren Kristin Kaspersen syns ofta i festliga sammanhang i tv-rutan.
Nyligen festade hon även till det på en privat tillställning tillsammans med ingen mindre än kända Så mycket bättre-profilen Newkid.
Se bilderna från vilda festkvällen här!
Annons
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin KaspersenBrand logo
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Men det är inte bara i tv-rutan som Kristins liv kantas av festligheter och galaglans. Kristin var nyligen på en stor 35-årsfest, där en annan känd person också var på plats; artisten Alexander ”Newkid” Ferrer, 31.

Kristin Kaspersens kärleksliv – så länge har hon levt som singel

Kristin är en offentlig person. Hennes kärleksliv har därmed hamnat i rampljuset och är inte okänt, men vi tar en liten sammanfattning ändå.

Kristin har två söner; den numera välkända profilen Filip Lamprecht, 24, och yngsta sonen Leon Fahlén, 17. Äldsta sonen Filip fick hon med ex-pojkvännen och elitidrottaren Martin Lamprecht, 58. Kristin och Martin var ett par under sju års tid.

Annons

Kort efter uppbrottet med Martin träffade Kristin programledarkollegan Hans Fahlén, 57, som hon fick sonen Leon med. Paret var tillsammans i tio år, och gifta mellan 2003 och 2009.

Efter skilsmässan från Hans har hon däremot levt som singel. Hon har tidigare hintat om att hon ibland kan sakna en romantisk relation, men att det måste vara helt rätt.

– Jag är så glad för dig Pernilla. Nu finns det hopp för mig, sade Kaspersen då i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Kristin Kaspersens vilda festkväll med Så mycket bättre-profilen – se bilderna

Som singel och social person är det ju faktiskt ganska naturligt att Kristin hamnar på fest. Det var på lördagen den 29 januari som Kristin var med på entreprenören Mose Haregot, 35, storslagna firande.

Tack tack tack till er alla, så otroligt tacksam för att ni finns och denna lördag är ett minne för livet! KÄRLEK!”, skriver han intill inlägget på Instagram.

Galet härligt kväll!”, skriver Kristin i kommentarsfältet under Moses bildspel från festkvällen.

Någon annan som också festade med Moses och Kristin var Så mycket bättre-profilen Newkid, som även han kommenterar ett kärleksfullt meddelande under bildspelet.

Vi hoppas att Kristin. Newkid och Moses hade trevligt tillsammans med övriga gäster på festen. De ser ut att ha varit en pangkväll!

FOTO: TV4, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet

Annons