TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Klara Linds stöd till Phillipe Cohen – efter följarnas spekulationer om romansen

05 feb, 2021 
Phillipe Cohen och Klara Lind
Youtube-tittarna tyckte sig se en chans till romans mellan Phillipe Cohen och Klara Lind.
Nu har Klara offentligt skickat en hälsning till Phillipe.
Annons
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso tros enligt följarna ha gjort slut ännu en gång. Duon som haft en turbulent relation under flera års tid har brutit upp flertal gånger för att sedan hittat tillbaka till varandra.

Ovissheten kring Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Hur exakt läget ser ut för tillfället är oklart då varken Bianca eller Phillipe kommenterat det hela. Däremot tyder mycket på att att de återigen gått skilda vägar, då de varken syns umgås eller pratar om varandra. Bianca har även avföljt Phillipe på Instagram vilket är ett drag hon tagit till vid tidigare uppbrott.

Men livet rullar på för de båda trots detta. Phillipe har många bollar i luften och är just nu på väg att flytta ifrån sin tidigare lägenhet. I januari sålde han nämligen lyxhemmet som ligger på Östermalm. Vart Phillipe planerar att flytta efter härnäst återstår att se.

Annons

Klara Linds offentliga stöd efter Phillipes restaurang-avslöjande

Men det är inte bara en lägenhetsaffär som pågår i Youtube-profilens liv, han avslöjade dessutom under onsdagen att han ska öppna en restaurang. Det nya stället som fått namnet Ted väntas slå upp portarna i april och förberedelserna är nu i full gång.

”Den här bilden är väldigt speciell för mig. Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm. Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss.I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses där!”, skrev Phillipe när han avslöjade den stora nyheten på Instagram.

Bland kommentarerna syns glada följare som nu ser fram emot att få testa på Phillipes mat. Någon annan som gläds åt nyheten är Sveriges mästerkock-vinnaren Klara Lind.

Annons

”GRATTIS”, skriver Klara till följd av en emoji som liknar en ballong. Phillipe har även svarat och tackat.

Det har tidigare spekulerats kring att Phillipe och Klara har något på gång. När Phillipe gästade Youtube-kanalen Matkanalen tillsammans med Klara var det nämligen flera tittare som reagerade och ansåg sig se en gnista mellan duon.

”Bianca kommer nog bli svartsjuk när hon ser detta”, skrev bland annat en tittare.

Annons