LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joacim Rickling och Caroline Kejberts stora lycka med bebisen och Wilda

10 jan, 2022 
Joacim Rickling och Caroline Kejberts bilder efter dotterns födsel
Joacim Rickling och kärleken Caroline Kejbert, även kända som Bondeparet, träffades i TV4:s Bonde söker fru år 2017.
För drygt en vecka sedan blev paret föräldrar för andra gången.
Nu berättar de hur den första tiden med nyfödda bebisen har varit...
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Bonden Joacim Rickling, 30, träffade kärleken i brevskrivaren Caroline Kejbert, 32, i programmet Bonde söker fru år 2017. Och vi har följt deras lycka ända sedan

Året därpå, 2018, fick de en egen tv-serie Bondeparet, där vi följa deras renoveringsresa av det gemensamma hemmet Tuna Gård.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har fått sitt andra barn

Men bondeparets familj har växt ytterligare sedan dess. I september berättade de den glada nyheten, nämligen att Wilda ska bli storasyster till ett syskon vid årsskiftet.

Och nog blev Wilda storasyster allt! Den 2 januari 2022, alltså en dag innan Wildas födelsedag, kom parets andra dotter efter en tuff förlossning.

”Vi mår jättebra! Kändes väldigt skönt att komma hem och landa hemma för att imorse vakna upp till Wildas födelsedag. Caroline var en riktig kämpe på förlossningen och jag är så stolt över henne!”, skrev Joacim till Hänt i ett meddelande efter att hans andra dottern gjort familjen sällskap utanför magen.

Annons

Bonde-Joacims och Carolines första tid med bebisen – nya bilderna visar

Paret har ännu inte avslöjat vad andra dottern ska heta, men de visar nu upp bilder på Instagram, som skvallrar om hur den första tiden med nyfödda bebisen har varit. Förändringen är ett faktum efter att familjen nu består av fyra personer.

En vecka efter andra dotterns födsel lägger både Joacim och Caroline upp bilder från första tiden. Och det ser minsann ut som om familjen lever i en harmonisk bebisbubbla:

En del av våran söndag i bilder!”, skriver Joacim intill bildspelet.

En vecka hemma med mitt crew”, skriver Caroline under sitt Instagram-inlägg.

I Carolines bildspel får vi dessutom se dottern Wilda interagera med sitt nyfödda syskon på den första bilden. Underbart och mysigt, vilken familjelycka!

FOTO: TV4, Instagram

Annons