Jessica Wahlgren visar upp okända familjemedlemmen – lyckan med pappan

Jessica Wahlgrens kärlekslycka med tennisspelaren Magnus Norman har under de senaste månaderna varit total.
Efter förlovningen visar hon nu upp nya glädjen med familjen.
”24 år och tvåbarnspappa”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Efter en lång relation bakom sig valde make-up artisten Jessica och Linus Wahlgren att gå skilda vägar för drygt nio år sedan. Tillsammans har de barnen Colin och Linn och även om en skilsmässa aldrig är rolig är Linus och Jessica idag goda vänner.

Dessutom har Jessica än idag en betydande roll i familjen Wahlgren då hon och Linus syster Pernilla Wahlgren är nära vänner. Jessica syns ofta på bilder från familjetillställningar och har alltid en självklar plats kring middagsbordet.

LÄS MER: Dagny akut till sjukhus

Jessica Wahlgrens kärlekslycka med Magnus

Men någon återförening på ett romantiskt plan mellan Linus och Jessica blir det knappast. Trots att Linus sedan uppbrottet är en av Sveriges mest eftertraktade ungkarlar har Jessica funnit kärleken på nytt i tennisspelaren Magnus Norman. Sedan förhållandet blev offentligt har Jessica inte varit rädd för att visa upp kärlekslyckan via sina sociala medier.

För ett par månader sedan var kärlekslyckan total då beskedet om att paret förlovat sig spreds snabbt. Det var på Instagram som Jessica berättade om den glada nyheten.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skrev hon om lyckan på Instagram då.

För en tid sedan valde Jessica även att visa upp bilderna från parets nya lyxvilla.

Visar upp okända familjemedlemmen

Nu visar Jessica upp en helt annan familjemedlem. Nämligen hennes pappa Dan Johansson som betyder mycket för henne. I ett hyllningsinlägg på pappans 70-årsdag skriver Jessica:

Min pappa fyller 70 år idag. På första bilden är han alltså 24 år och tvåbarnspappa. WOW!”, och fortsätter:

Min pappa är så otroligt snäll omtänksam ärlig lojal generös rolig smart, och har ALLTID funnits här för mig. Han har aldrig ens höjt rösten el brusat upp utan alltid varit väldigt lugn, trygg och stabil vilket gjort att jag har sån enorm respekt och kärlek till honom så tacksam för att just jag fick världens bästa pappa!! Grattis på födelsedagen Pappa. Älskar dig!! Snart får vi fira dig ordentligt.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens stora dilemma med nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Nassim Al Fakir avslöjar bröllopsplanerna med Lina Hedlund

FOTO: Instagram