Sunny Taylors egna ord efter pappa Zafer Taylors agerande i Idol 2021

SUNNY TAYLOR, ZAFER TAYLOR
Exklusivt

Under förra fredagsfinalen i Idol gick det hett till när idolen Sunny Taylor fick sin feedback av Idol-juryn. Hennes pappa Zafer Taylor höll nämligen inte med om kritiken och skrek rakt ut att juryn skulle hålla käften.
Nu berättar Sunny för Hänt om konsekvenserna.
– That's his problem, säger hon till Hänt.

Idol 2021 är i full gång och spänningen är olidlig över vilka idoler som får stanna kvar i tävlingen och göra upp om det prestigefulla skivkontraktet.

Inför kvällens fredagsfinal är det duetter som står på agendan och idolerna är extra nervösa, då det nämligen är två personer som ryker ikväll. Anledningen till att det är två idoler som måste lämna tävlingen ikväll beror på att det är en idol för mycket kvar i tävlingen.

Eftersom Daut Ajvaz fick Idol-juryns enda livboj så fick han vara kvar i tävlingen vilket nu har lett till att det är två personer som åker ut.

När Daut fick juryns livboj var det ren och skär glädje som sprudlade i hela Idol-studion och Daut var rörd till tårar för att han blev så glad. En annan person som blev glad för hans skull var idolen Sunny Taylor.

Exklusivt
Idol-Fredriks flickvän bryter tystnaden – hemliga agerandet

Sunnys pappa Zafer Taylor skrek till Idol-juryn i direktsändning

Sunny har nämligen tidigare berättat för Hänt att det möjligtvis finns mer än vänskap mellan henne och Daut. När Hänt pratade med henne under förra fredagsfinalen berättade hon att hon och Daut kommer hålla kontakten även efter Idol.

Men något annat som hände under den förra fredagsfinalen var efter att Sunny hade sjungit. Då hade jurymedlemmen Katia Mosally lite kritik att förmedla och detta var något som upprörde en viss person i publiken rejält. Den här personen var ingen mindre än Sunnys pappa Zafer Taylor.

ZAFER TAYLOR, IDOL 2021

Sunnys pappa skrek "Håll käften" till Idol-juryn.

FOTO: TV4

Tv-tittarna har fått se en hel del av Zafer, inte bara för att han är pappa till Sunny, men även för att media har uppmärksammat en hel del om honom. Han är nämligen bror till den kända tv-kocken Tareq Taylor, som är årets julvärd i SVT.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Idol-Sunny om pappans beteende – därför tar hon avstånd

När Hänt träffar Sunny inför veckans fredagsfinal berättar hon om sin pappas utspel.

– Alltså jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket. That's his problem, that's his thing. Jag fokuserar på helt andra saker, säger Sunny och fortsätter:

– De får säga vad de vill, det är inte så att jag sa det. Utan för mig så fokuserar jag på min låt, mitt framträdande, jag lyssnar på vad de sa och jag förstår vad de säger. Vad som hände där är utöver min krontroll.

Pappa Zafer ska ha varit väldigt ångerfull mot Sunny efter förra fredagen och nu berättar Sunny för Hänt att han definitivt bett om ursäkt.

– Ja, han bad jättemycket om ursäkt. Han bara "förlåt förlåt" jag bara "men pappa vad gör du?!". Men alltså jag fattar ju, han är en väldigt känslomänniska och när han blir sur så säger han ju ifrån lite såhär, förklarar Sunny och tillägger:

– Men jag vill ju ändå att folk ska fatta att det inte var jag som sa det. Så att folk inte tänker "åh hon kan inte ta kritik", jo för det var inte jag som sa det. Det är typ det enda jag tänker på.

LÄS OCKSÅ: Mirkas avslöjande om skilsmässan – sista tiden med Peter

LÄS OCKSÅ: Sigrids verkliga relation till bonussonen William

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Senaste nytt