ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-Daut Ajvaz och Sunny Taylors svar på romansryktet – så är relationen

29 okt, 2021 
DAUT AJVAZ, SUNNY TAYLOR
Idol-deltagarna Sunny Taylor och Daut Ajvaz verkar ha kommit varandra nära under tävlingens gång.
På sociala medier visar de nämligen ofta upp sin relation och flera undrar om de är ett par.
Nu berättar de för Hänt om det kryptiska beskedet.
Annons
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"Brand logo
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"

Idol 2021 är i full gång och de idoler som tagit sig till topp tio är: Annika, Fredrik, Amena, Erik Elias, Philip, Jacqueline, Birkir, Lana, Sunny och Daut.

Förra ett par veckor sedan var det eb riktigt händelserik kväll. Juryn delade nämligen ut sin enda livboj och den gick till ingen mindre än Daut!

Att få en livboj av juryn innebär att man får stanna kvar i tävlingen, trots att man egentligen fått minst röster och skulle lämnat tävlingen. När jurymedlemmen Katia Mosally skulle dela ut juryns livboj var hon så gott som rörd till tårar.

Även Daut blev väldigt rörd och faktum är att han inte kunde hålla tillbaka tårarna när han föll ihop på scenen och omringades av vännernas kramar.

Fansens misstankar om romans mellan Sunny Taylor och Daut Ajvaz

Med andra ord har Daut gjort ett stort intryck på såväl juryn som TV4-tittarna, och en annan som också blivit riktigt populär är Sunny.

Annons

Redan när Sunny sjöng på sin audition kunde vissa tittare känna igen henne. Sanningen är att Sunny har en koppling till den populära tv-kocken Tareq Taylor. Hennes pappa är nämligen Tareqs bror, så med andra ord blir Tareq Sunnys farbror.

På sociala medier har man den senaste tiden kunnat se att just Sunny och Daut har umgåtts en hel del. Många följare har därför undrat om de är ihop och när Hänt träffar duon under fredagens Idol-final uttalar de sig om saken.

På tiktok har Sunny nämligen lagt upp flera videos med Daut där de två dansar och verkar ha väldigt roligt ihop. Detta har lett till att folk börjat undra ett och annat.

”Är ni ihop?”, frågar en.

”Det här är en konstig fråga, men är ni ihop?”, skriver en annan.

”Är ni tillsammans?”, undrar en tredje.

Sunny Taylor och Daut Ajvaz kryptiska besked om relationen

Och när Hänt träffar Sunny och Daut under fredagsfinalen i Idol så kommer deras relation på tal. Däremot vill paret inte riktigt säga exakt hur det ligger till, men hemlighetsmakeriet är definitivt ett faktum.

Annons

– Hmmmm vill vi säga?, säger Sunny och kollar på Daut.

– Nej vi bestämmer oss för att hålla det hemligt, fortsätter Sunny.

Men vad tycker ni om att följarna verkar misstänka att ni är ett par?

– No comments, skrattar Daut och tittar på Sunny.

Nu återstår det att se om det är mer än vänskap mellan de populära idolerna Sunny och Daut.

FOTO: Jessica Gow/TT, TV4

Annons