Flickvännen Isabelle om stödet till Fredrik Lundman i Idol 2021

FREDRIK LUNDMAN, ISABELLE BRÄCK
Exklusivt

Fredrik Lundman är en av artisterna i Idol 2021.
I publiken har han alltid stöd från flickvännen Isabelle Bräck.
Nu berättar Isabelle hur det är att titta på när pojkvännen gör succé på scenen!

Idol 2021 är i full gång och det märks på artisterna att vi börjar närma oss den stora finalen i Globen. Men det råder även en nervositet bland idolerna. På fredag kommer nämligen två idoler bli tvungna att lämna tävlingen och spänningen är olidlig.

I den senaste fredagsfinalen var det Daut Ajvaz som tyvärr fick minst röster av svenska folket och därmed blev tvungen att lämna tävlingen.

”Vi är tacksamma för att vi fick några fler fredagar med dig, efter att juryn valde att ge dig deras livboj. Tack för old school R&Bn, Daut! Tack för allt”, skrev Idol efteråt på sitt Instagram-konto.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fredrik Lundmans kärlekssaga med flickvännen Isabelle Bräck

Fredrik "Swedish cowboy" Lundman är en av artisterna som är kvar i tävlingen och varje fredag har han en stor hejaklack på plats.

Hans föräldrar Haidie Lundman och Erik Lundman har varit på plats under varenda fredagsfinal hittills och på den vägen verkar det fortsätta. En annan person som har försökt vara på plats så ofta hon bara kan är Fredriks flickvän Isabelle Bräck.

– Hon kommer när hon kan, men hon har nog varit här varje fredag hittills. Hon är ett enormt stöd, sa Fredrik till Hänt under den senaste fredagsfinalen.

Fredrik har tidigare berättat för Hänt om hur han och Bella ser på att kanske skaffa barn ihop.

– Svaret på den frågan är absolut ja, men inte nu. Jag är inte redo som människa just nu, men jag älskar barn! Jag skulle vara en jättebra dagpappa eller förskollärare. Jag ska absolut skaffa barn i framtiden, men just nu är jag inte redo, sa Fredrik då.

19-åriga Melanie adopterade bort sin son – 33 år senare har de återförenats

Flickvännen Bellas stöd till Idol-Fredrik – egna orden

Men hur stöttar Isabelle Bräck egentligen sin kära pojkvän? Jo, nu berättar hon för Hänt att det är närvaron i Idol-publiken som är hennes främsta prio.

– Jag är väldigt stolt och jätteglad för hans skull såklart, säger hon till Hänt.

Hur stöttar du honom?

– Jag är alltid här och jag visar att jag finns här om han behöver mig. Varje fredag försöker jag åka hit. Han är alltid lika bra oavsett om jag är här eller inte, säger Bella till Hänt.

Om Fredrik uppskattar Bellas stöd råder det inga tvivel om. Han är väldigt glad att hon är på plats, däremot låter han sig inte distraheras allt för mycket.

– Jag tittar på hela publiken och alla kameror. Men jag fokuserar främst på att underhålla alla i rummet, att beröra varenda en. Men det klart att man sneglar på flickvännen!, säger han till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Hellenius hörna från tv-tablån

LÄS OCKSÅ: Biancas lögn om skönhetsingreppet

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Senaste nytt