LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Janebrink bröt upp från Casper – visar upp nya livet i lyxlägenheten

13 feb, 2024 
Linn Seipel
helena janebrink och casper janebrink
Helena Janebrink och Casper Janebrink var ett par i över 20 år innan de valde att separera år 2022.
Idag har båda gått vidare på sina håll – och Helena har länge hållit låg profil...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Året var 2022 då Casper Janebrink, 54, och Helena Janebrink, 46, gick ut med att de ansökt om skilsmässa. Då hade varit tillsammans i över 20 år och fått de nu två vuxna barnen Alice och Felix tillsammans.

Extra stor uppståndelse blev det då det stod klart att Casper kort efter hade funnit kärleken i någon annan – nämligen mäklaren Therese Andersson, 35, som dessutom visade sig vara gravid.

Idag lever dottern Alice Janebrink med med mamma Helena medan sonen Felix bor med Casper, Therese och familjen senaste tillskott Hugo, som hunnit fylla ett år.

Helena Janebrinks lycka över miljonlägenheten mitt i Göteborg

När Hänt nådde Helena Janebrink efter skilsmässan berättade hon att ex-makarna sålt sin gemensamma villa och att hon såg ljust på en framtid utan Casper.

Annons

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Det är en fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, berättade Helena för Hänt då.

Hon har ännu inte valt att byta tillbaka till sitt efternamn Gustavsson som hon hade innan giftermålet med Casper. ”Jag har inte planerat att byta efternamn just nu”, har hon tidigare sagt om saken till Hänt.

Så lever Helena Janebrink idag – visar upp glädjen med vännerna

Än idag står Helena och dottern Alice skriven på samma adress, ett område som enligt Hitta.se har många ”flerbostadshus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1930-talet”. På sidan framgår också att lägenheten är värderad till närmare 4 000 000 miljoner kronor och är cirka 73 kvadratmeter stor.

I övrigt var det länge sedan Helena visade upp sig på sina sociala medier – senast var då hon hade fyllt 46 år vilket var i september. I dagarna gjorde hon dock en uppdatering, detta från arenan Skandinavium i Göteborg. Till videoklippet skriver hon ”Båtmässan på Svenska Mässan, så trevlig i vänners sällskap”, följt av en glad emoji med hjärtan.

FOTO: Privat/TT

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son
Annons