LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Janebrink har rest iväg med dottern Alice – därför saknas Felix

23 jul, 2023 
Johanna Talamo
Helena Janebrink
Helena Janebrink var tidigare gift med Bingolotto-aktuella Casper Janebrink. Tillsammans har de dottern Alice och sonen Felix.
Helena är just nu på resande fot själv med Alice – och nu berättar hon för Hänt varför Felix inte följt med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som giftaBrand logo
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

Helena Janebrink, 45 var gift med Casper Janebrink, som just nu är aktuell i Sommar Bingolotto i över 20 år. Helena och Casper har två barn tillsammans, Alice, 19 och Felix, 17.

I fjol valde makarna att skiljas och kort därefter blev det känt att Casper inlett en relation med sin nuvarande flickvän Therese Andersson innan han och Helena gick skilda vägar. Therese var då gravid med deras gemensamma barn, Hugo.

Helena Janebrinks nya liv efter skilsmässan med Casper Janebrink

Efter skilsmässan delade Helena Janebrink med sig om sina framtidsplaner i en intervju med Hänt. Hon berättade att ex-makarna sålt sin gemensamma villa och att Helena såg fram emot sitt nya liv i storstaden Göteborg.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg!, sade hon då och fortsatte.

Annons

Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara.

Trots skilsmässan så har Casper och Helena vidhållit en bra relation till varandra, redan kort efter skilsmässan syntes dem exempelvis tillsammans då dottern Alice tog studenten.

På sina sociala medier delade de med sig av kvällen och det gick att se att både Casper och Helena fanns på plats för att fira dottern, Casper delade dessutom ett videoklipp där ex-frun syntes dansa till Arvingarnas låt I do som dottern sjöng på karaoke.

Enligt Helena Janebrinks sociala medier kunde man även se att hon trivdes bra med singellivet, Hon syntes mycket med barnen och speciellt med dottern Alice.

Helena Janebrink på resande fot med dottern Alice

Nu har Helena återigen delat med sig av sina äventyr med dottern. På Helenas Instagram kan man se att mamma-dotterduon gett sig iväg på en lyxig solsemester i Spanien.

Annons

Men sonen Felix är inte närvarande på resan, utan Helena och dottern är på semester själva. I ett privat meddelande till Hänt berättar Helena Janebrink anledningen till varför Felix inte följt med.

”Det stämmer, det är en ”girlstrip”. Felix har jobbat samt tar körkort”, skriver Helena i ett meddelande till Hänt.

Se bilderna här:

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Helena Janebrink
Foto: Instagram
Annons
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Annons

Anledningen till att sonen Felix inte är på plats med Helena och Alice är alltså dem begett sig ut på tjejresa. Felix verkar dessutom vara upptagen med att ta sitt körkort och arbeta hemma i Sverige.

FOTO: Instagram/Tommy Holl/TT

Annons