LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena Janebrink efter skilsmässan från Casper – så lever hon idag

30 mar, 2023 
Helena Janebrink och Casper Janebrink
Strax över ett år har gått sedan Helena Janebrinks liv ändrades radikalt.
Så här ser hennes liv ut efter skilsmässan från Arvingarna-sångaren Casper Janebrink!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Året var 1998 när Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, för första gången träffades under en utekväll i Göteborg.

– När jag fick se henne dansa med en kompis till mig gick jag fram och bokstavligen slet henne ur hans armar och sa: ”Nu är det min tur!” Men Helena ville inte följa med mig vidare när dansen var slut. Hon var hal som en ål. Jag fick kämpa för att vinna hennes hjärta, har Casper tidigare berättat om det första mötet.

Helena Janebrinks nya liv efter skilsmässan från Casper Janebrink

Casper och Helena blev ett par och fyra år senare gifte de sig i Partille kyrka. Men på alla hjärtans dag, den 14:e februari 2022, kom beskedet att det tidigare paret ansökt om skilsmässa.

Annons

Sedan dess har deras liv förändrats ordentligt. Casper har idag barn tillsammans med nya flickvännen Therese Andersson, 35, som han träffade redan innan han skilde sig från Helena. Men vad har egentligen hänt i Helenas liv?

Jo, efter att ex-makarna sålde sin gemensamma villa flyttade Helena in i en lägenhet i Göteborgs stad.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, berättade Helena för Hänt inför flytten.

Uppdateringarna på sociala medier avslöjar stora lyckan

Casper och Helena har sedan skilsmässan synts umgås. Det var när dottern Alice, 19, tog studenten förra sommaren som båda föräldrarna på plats under den festliga tillställningen. Däremot firade ex-makarna inte jul ihop, då berättade Helena att hon skulle fira på annat håll med barnen men att hon däremot skulle se uppesittarkvällen som Casper gästade.

Annons

Helena har även en fin relation till sin tidigare svärfar, det har Dennis Janebrink, 76, berättat för Hänt.

– Det är faktiskt så att vi har inte haft så mycket kontakt med just Helena mer än då när de var familj. Då var det mycket kontakt och även med svärföräldrarna men det var mest på kalas och sånt som vi träffades. Så den kontakten med Helena har avtagit men vi har pratat, hon har ringt några gånger och pratat, sa han då.

Enligt Helenas sociala medier trivs hon bra med livet som nyskild. Hon syns umgås mycket med barnen och speciellt dottern Alice. På bilder syns mamman och dottern gå ut och äta härliga middagar och nyligen besökte de även Köpenhamn. Helena umgås också flitigt med familjens hundar Rambo och Chili.

Även om Helena Janebrink än idag delar namn med ex-maken så verkar hon inte ha planer på att ta tillbaka sitt namn efternamn Gustavsson.

”Jag har inte planerat att byta efternamn just nu”, har hon tidigare sagt till Hänt.

Hänt har sökt Helena Janebrink för en kommentar.

FOTO: Privat/TT

Annons