ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink visar upp lyckan med Therese – bilden avslöjar: ”Roligt”

14 mar, 2023 
Therese Andersson och Casper Janebrink
Casper Janebrink är lyckligt kär.
Nu berättar han för Hänt om steget i relationen med Therese som gjort honom väldigt glad.
– Hon var på premiären, så det var kul, säger Casper till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Det har hänt mycket i Casper Janebrinks, 53, liv under de senaste året. Vintern 2021 skiljde han sig från ex-frun Helena Janebrink, 45, och strax där efter kom det fram att han väntade barn med nya flickvännen Therese Andersson, 35.

I september föddes parets första gemensamma barn Hugo och just nu tacklar Casper både småbarnslivet och en show på Humburger börs samtidigt.

Casper Janebrink om glädjen över Therese beslut: ”Jättekul”

Showen I love Arvingarna satte Arvingarna upp redan i höstas men då i Göteborg. Sedan i början av mars går nu showen istället på Hamburger börs i Stockholm, vilket innebär att Casper behöver tillbringa allt mer tid i huvudstaden. Familjen däremot bor i Göteborg så under de närmsta månaderna blir det allt mer pendlande för Casper mellan städerna.

Annons

Efter att haft premiär för showen avslutade Casper den föregående veckan med att festa loss på Melodifestivalens efterfest. Hänt fick ett snabbt snack med Arvingarna-sångaren som berättade om hur premiären hade gått.

– Allt gick jättebra, det har funkat jättebra. Nu fattas det bara att stockholmarna kommer och kollar, säger Casper till Hänt.

Therese var där, vad tyckte hon?

– Ja hon har varit här. Hon var på premiären, så det var kul. Väldigt roligt!

Nya bilden visar lyckan stora lyckan

Under premiärkvällen på Hamburger börs samlades många kända profiler. Bland annat dök artisterna Robin Bengtsson, Niclas Wahlgren och Nanne Grönwall upp på röda mattan.

Men det var inte bara kändisar som närvarade, även Arvingarna-profilernas fruar och flickvänner fanns på plats. Lars ”Lasseman” Larssons fru Therese Lasson och Kim Carlssons fru Åsa Carlsson poserade glatt med Caspers Therese.

Therese Andersson
Foto: TT

Utöver röda mattan-bilderna delade även Casper med sig av en härlig bild på flickvännen.

”Therese”, skrev han till bilden med ett stort rött hjärta.

Caspers story
Foto: Instagram

FOTO: Instagram/TT

Annons