hänt exklusivt

Helena Janebrink om första julen efter skilsmässan från Casper

Helena Janebrink och Casper Janebrink

Det blir en jul som skiljer sig från många tidigare jular för Casper och Helena Janebrink.
Nu berättar Helena om planen för firandet i år – första gången sedan skilsmässan.
”Mysigt blir det med uppesittarkväll och julafton”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”
0:27

Efter reklamen: Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

(0:27)

Slå på ljud

På alla hjärtans dag i år bekräftade Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 45, att de ansökt om skilsmässa.

Det blev ett turbulent avslut på relationen när Casper sedan bekräftade att han hade en ny flickvän bara veckor efter uppbrottet. Therese Andersson, 35, var i det läget dessutom gravid och paret fick sitt första gemensamma barn under hösten.

Helena Janebrink om hur första julen utan Casper blir

Casper och Helena tillbringade över 20 år tillsammans och senast Hänt pratade med Casper berättade han att relationen var god sinsemellan sig och ex-frun. Men det blir trots allt en stor omställning i år, för första gången på 20 års tid är Helena och Casper inget par så hur planerar de att fira julen?

I ett meddelande till Hänt berättar Helena om sina planer med barnen Alice och Felix.

”Jag, barnen och vår hund Chilli firar julen tillsammans med mina föräldrar och släkt. Mysigt blir det med uppesittarkväll och julafton”, skriver Helena i ett sms till Hänt.

Dennis Janebrink avslöjar Casper Janebrinks julfirande

För Caspers del blir det första julen tillsammans med Therese och familjens yngsta tillskott, den lille sonen . I en intervju med Hänt berättar Dennis Janebrink, 76, glatt att det är hemma hos honom och hustrun Annika Janebrink som Casper och Therese kommer att fira. Dennis är pappa till fyra söner och på julen så samlas hela familjen för att fira högtiden tillsammans.

– Vi är en stor familj, de va nyss här och käkade middag och då var vi tolv stycken. De kommer ofta ner till oss och i jul kommer alla hit, det är roligt, säger Dennis till Hänt.

På julen kommer alla till er?

– Jajamensan.

Tidigare har Dennis berättat om glädjen över att få bli farfar igen.

– Vi har varit barnvakter flera gånger nu. Han var här nyss för de skulle åka på en grej så då var han hemma hos oss. Så han fick sitta i farfars knä och jag matade den lille. Det är som att man slängs tillbaka minnesmässigt, det är så gött så, sa då Dennis till Hänt.

FOTO: Privat/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN