ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dennis Janebrinks första ord om Caspers flickvän Therese Andersson

01 dec, 2022 
Dennis Janebrink, Casper Janebrink och Therese
Dennis Janebrink blev nyligen farfar igen!
I en intervju med Hänt berättar han nu om lyckan över Casper Janebrinks nyfödda son samt hur han upplever Caspers kärlek Therese Andersson.
– Vi har varit barnvakter flera gånger nu, säger Dennis.
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

Dennis Janebrinks stora lycka över Casper Janebrinks bebis

I en intervju med Hänt berättar nu Dennis om den stora lyckan över att vara farfar. Han och hustrun Annika Janebrink, 56, trivs bra med att ha en liten knodd i familjen igen.

– Det har varit jättetrevligt. Vi har varit barnvakter flera gånger nu. Han var här nyss för de skulle åka på en grej så då var han hemma hos oss. Så han fick sitta i farfars knä och jag matade den lille, säger Dennis och fortsätter:

– Det är som att man slängs tillbaka minnesmässigt, det är så gött så.

Annons

Hur är han som bebis då? Lugn och nöjd eller mycket missnöje?

– Han är så så fin!

Familjen växer och växer: ”Vi är en stor familj”

Det är inte första gången som Dennis tar sig ann rollen som farfar, den lille pojken som fått namnet Hugo Dennis Nils Andersson är Dennis fjärde barnbarn. Att huset är fullt är något som Dennis och Annika tycker om.

– Casper har ju en bror som heter Sammie och han har en liten kille som är tio år nu. Så vi har haft barnbarn i omgångar, för vi har ju Caspers barn Alice och Felix också. Vi har inte haft barnen så mycket hos oss egentligen för de har klarat sig själva så mycket familjerna men vi har haft barn runt om kring oss. Först var det mina och Ankis barn när de var små, sen kom barnbarn och nu kommer det ett litet barnbarn igen. Du vet, vi är en stor familj.

Dennis Janebrinks första ord om Casper Janebrinks flickvän Therese

Casper och Therese träffades på gymmet tidigare i år då de båda har ett intresse för träning. Nu berättar Dennis för första gången vad han tycker om Caspers nya kärlek.

Hur upplever du Therese, är hon en Casper-tjej?

– Ja det tycker jag nog, det får jag säga. Hon har fötterna på jorden så det är inget märkvärdigt alls. Det som är roligt är att hon låter den lille vara hos oss utan oro, ”nu tar ni honom någon dag”. Det är jätteskönt. Hon verkar väldigt bra den tjejen, säger Dennis.

FOTO: TT

Annons