ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Casper Janebrink om relationen till Helena efter otroheten: ”Landat”

15 sep, 2022 
Casper Janebrink och Helena Janebrink
Casper Janebrink och Helena Janebrink skilde sig för sju månader sedan.
För Hänt berättar nu Arvingarna-sångaren hur relationen till ex-frun ser ut idag.
– Jag tror att det blir så bäst för alla, säger Casper.
Annons
Antingen eller med Arvingarna
Antingen eller med Arvingarna

Det var på alla hjärtans dag som Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, gick ut med nyheten gällande att de bestämt sig för att skiljas.

Strax efter skilsmässan bekräftade Casper att han träffat en annan, det visade sig vara fastighetsmäklaren Therese Andersson, 34, som fångat hans hjärta. Casper har senare avslöjat att de träffades när han fortfarande var gift med Helena.
– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så, sa han i en intervju med Aftonbladet.

Paret träffades på gymmet och nu i dagarna föds deras första gemensamma barn.

– Det är helt otroligt, hon mår jättebra. Inga komplikationer, allting har gått jättefint, sa Casper nyligen till Hänt om den höggravida flickvännens mående.

Casper Janebrink och Therese Andersson.
Casper Janebrink och Therese Andersson.

Caspers stora lycka med dottern Alice

Casper har sedan tidigare två barn med ex-frun Helena. Dottern Alice har blivit hela 19 år gammal och tog i våras studenten. Idag satsar hon på sin karriär som make up-artist och vid inspelningen av Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan var det faktiskt Alice som skötte gästernas smink. För Hänt berättar nu Casper att han är väldigt stolt över dottern och hennes yrkesval, däremot har han svårt att förstå vart tiden tagit vägen.

Annons

– Åren går väldigt fort man tänker att shit det var inte länge sedan hon var en liten tjej, som sprang på lekplatsen, lärde sig cykla, åka skidor och grejer. Men de växer och blir stora, säger Casper till Hänt.

Casper Janebrink om relationen till ex-frun Helena idag

Hela sju månader har nu gått sedan Casper och Helena bröt upp och i en tidigare intervju med Aftonbladet har sångaren dessutom berättat öppenhjärtigt om otroheten.

Men nu väntas Casper bli trebarnspappa och sedan skilsmässan har han köpt sig en ny villa i Lerum. Helena valde istället att skaffa sig en lägenhet i Göteborgs innerstad så ex-makarnas liv ser något olika ut. Men hur ser relationen ut sinsemellan? Det berättar nu Casper för Hänt.

Annons

– Min och Helenas relation är väl ganska lugn, vi hjälps åt med barnen och hundar och allt sån där. Inga konstigheter, hon har landat i sin nya lägenhet och jag har landat i mitt nya hus så jag tror att det blir så bäst för alla, säger Casper till Hänt.

FOTO: TT

Annons