Dottern Alice Janebrinks hemliga drag – bakom kulisserna i Arvingarnas sommar

Alice Janebrink. Casper Janebrink.

Casper Janebrink är högaktuell med sommarprogrammet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.
Nu uppdagas det att dottern Alice Janebrink kuppade inspelningen.
Läs om hur hon gjorde det här!
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom
1:05

Efter reklamen: Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

(1:05)

Slå på ljud

Senaste halvåret har varit händelserikt för Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 52. Han och ex-hustrun Helena Janebrink, 44 meddelade deras skilsmässa, efter 20 år som gifta, i februari.

Drygt tre månader senare kom nyheten att han och nya flickvännen Therese Andersson, 33 väntar barn tillsammans. Artisten blir pappa till sitt tredje barn i september. Han har sedan tidigare dottern Alice, 18 och sonen Felix, 16, tillsammans med Helena.

Men det är även full rulle i yrkeslivet. Under sommaren 2022 leder Casper Bingolottos sommarkvällar ihop med Agneta Sjödin, 54, för andra året i rad. Han är dessutom högaktuell i sommarprogrammet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan tillsammans med bandmedlemmarna.

Bluffen kring Lassemans altan väcker frågor – här är anledningen

I det härliga sommarprogrammet, som hade premiär på TV4 i slutet på maj, umgås dansbandet med vänner, grannar och kända gäster. Det bjuds på sång, mat och samtal i en lättsam mix.

Precis som namnet på programmet antyder utspelar sig de glada scenerna hemma hos bandmedlemmen Lars ”Lasseman” Larsson, 50, på hans altan.

Men inför premiären blev det känt att Lasseman och hustrun Therese Larsson, 46, hade sålt den välkända villan och bosatt sig i ett nytt hus i samma grannområde. Något som förvirrat tittarna. Det uppdagades då att sommarprogrammet spelades in redan år 2021.

– Allting kommer man inte riktigt ihåg vad man har gjort, så det är lite roligt att äntligen få se det. För vi spelade ju inte det i september förra året, berättade Casper för Hänt i en intervju nyligen.

Nu uppdagas ytterligare nya uppgifter om programmets inspelning. Nämligen att Caspers dotter Alice florerade i kulisserna... Vad gjorde hon?

Casper och de övriga dansbandsmedlemmarna bjuder på högklassig sommarkänsla i nya programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Casper och de övriga dansbandsmedlemmarna bjuder på högklassig sommarkänsla i nya programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

FOTO: Tommy Holl/TT

Dottern Alice Janebrinks hemliga drag bakom kulisserna i Arvingarnas sommar

I en tidigare intervju med Hänt berättade Casper om känslorna inför att dottern skulle fylla 18. Då avslöjade han också hur dottern Alice lever idag och vad hon har för framtidsplaner.

– Hon skolar sig till sminkös och stylist. Så det är väl det och mode som hon är intresserad av. Hon pluggar det för fullt nu under andra året på gymnasiet, sade Casper då. Han fortsätter:

– Hon har börjat få lite jobb så det är jätteroligt för henne. Hon tycker att det är jättekul.

Så, med den informationen i bakfickan är det kanske inte så konstigt att Alice kuppade in sig på pappas nya satsning med sommarprogrammet. Hon sminkade nämligen de kända gästerna under inspelningen. Vilket drömjobb!

På Alice egna Instagramkonto delar hon med sig av uppdraget hon utförde under inspelningen. Bland annat sminkade hon profilerna Anki Albertsson, 54, och Sussie Eriksson, 59, inför deras medverkan i programmet. Oj, så snygga!

FOTO: Instagram, Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN