Casper Janebrink om det tittarna inte får se i Arvingarnas sommar

Casper Janebrink
Exklusivt

Just nu sänds Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan på TV4.
För Hänt avslöjar Casper Janebrink hemligheten om programmet som tittarna inte vet om.
– Det är alltid småsaker som inte kommer med, säger Casper.
0:31

Efter reklamen: Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"

(0:31)

Slå på ljud

Arvingarna har ställt upp i Melodifestivalen hela sex gånger men nu för tiden får vi se dem i tv-rutan i ett helt nytt format. I programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan får tittarna följa med till Lars ”Lasseman” Larssons, 50, altan. Med utsikt över havet bjuds det på musik, matlagning och härligt häng.

Däremot är programmet inte inspelat i Lassemans nuvarande hus. I slutet av förra sommaren sålde Lasseman och hustrun Therese Larsson, 46, nämligen villan och idag är de bosatta i ett nytt hus som ligger bara 100 meter ifrån det gamla. Anledningen till flytten har Therese tidigare berättat om.

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, sa hon då till Hänt.

Programmer spelades in redan förra sommaren

Programmet som vi just nu ser på TV4 från Lassemans altan är inspelat så tidigt som i september 2021. Så det har gått ett bra tag sedan kamerorna slocknade till att tittarna fått ta del av materialet.

I en ny intervju med Hänt berättar nu Casper Janebrink, 52, om känslorna kring att inspelningen skedde för så pass länge sedan.

– Allting kommer man inte riktigt ihåg vad man har gjort, så det är lite roligt att äntligen få se det. För vi spelade ju inte det i september förra året, säger han och fortsätter:

– Det var ju första gången vi gjorde det här, ett eget program efter våra egna idéer och tankar, och dessutom leder det. Så det är jättekul att nu få se resultatet.

Casper Janebrinks avslöjar det tittarna inte får se

Säsongen består av fem program, ett i veckan sänds under fem veckor av sommarens början. Men vad Casper nu avslöjar är att alla avsnitten spelades in under en och samma vecka, vilket inte framgår i programmet.

– Vi spelade in fem program på fem dagar. Så det var ganska intensiva dagar, allt ifrån klockan 10 på morgonen till 23 på kvällarna. Så det var långa inspelningsdagar men det var också väldigt roligt, säger han.

Trots att mycket mer material än vad tittarna får se filmades, så menar artisten att han hittills inte upptäckt några godbitar som försvunnit i klippningen.

– Inget jag kan minnas nu. Jag tycker att de har klippt ihop det som va tänkt om man säger så. Det är alltid småsaker som inte kommer med men jag tycker att de har fått med det som är väsentligt.

Foto: TV4/TT

SENASTE NYTT!