ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrink bekräftar Thereses hälsa – dagar innan förlossningen

10 sep, 2022 
Casper Janebrink
Inom några dagar väntas Casper Janbrink och Therese Anderssons första gemensamma barn födas.
I en intervju med Hänt berättar nu Arvingarna-sångarna om känslorna över att bli pappa igen och hur den höggravida flickvännen mår.
– Det är snart dags så den kan ju komma nu vilken dag som helst, säger Casper till Hänt.
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

Casper Janebrink, 52, har haft en fullspäckad sommar med både Arvingarna-konserter och inspelningar av Bingolotto sommarkväll. Även lite ledig tid med familjen har lyckats klämmas in och nu läggs det stora fokuset på den nya krogshowen I love Arvingarna. När Hänt når Casper är repetitionerna på Kajskjul 8 i full gång.

– Det går bra men allting tar längre tid än man tror, så allting kommer nog bli klart in i det sista som det brukar vara. Det är gött, man har gått och väntat på det här ganska länge och nu äntligen är det på riktigt, säger Casper.

Snart blir Casper trebarnspappa: ”Jättespännande”

Inte nog med att en ny show snart har premiär så går Caspers flickvän Therese Andersson, 33, i väntans tider. Det var i maj som Casper och Therese avslöjade att de ska bli föräldrar under september månad.

Annons

Har bebisen kommit än?

– Inga barn än av vad jag vet. Jo jag vet, men inga barn än. Det är snart dags så den kan ju komma nu vilken dag som helst, säger Casper och fortsätter:

– Det är jättespännande. Jag har två fantastiska grejer framför mig, både det här på Kajsjul 8 med I love Arvingarna och så ska jag bli pappa igen.

Casper Janebrink om höggravida Therese mående

Casper har sedan sitt tidigare äktenskap med Helena Janebrink, 44, två barn –dottern Alice, 19, och sonen Felix, 17. Men snart är det dags för Casper att börja om med livet som småbarnsförälder. Att kombinera den nya showen med vakna nätter är dock inget som oroar honom.

– Det känns bra faktiskt. Det känns gött att veta det att man har den här krogshowen nu hela hösten i Göteborg, på hemmaplan. Man kan lägga fokus på den men jag kan också lägga fokus på familjen, säger Casper.

Annons

Hur mår höggravida Therese?

– Det är helt otroligt, hon mår jättebra. Inga komplikationer, allting har gått jättefint.

Om bebisen inte hunnit födas innan premiären av krogshowen så återstår det att se för paret om Casper får möjlighet att närvara under förlossningen. Något som i vanliga fall kan bli ett orosmoment för flera par. Men skulle det bli dags under en spelning får paret ta det hela som det kommer.

– Det är klart att man vill vara med. Sen är det klart att krockar det med premiären här så får man lösa det så bra man kan utefter det.

FOTO: TT

Annons