ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena Janebrinks egna ord om namnbytet – beslutet efter skilsmässan

16 jun, 2022 
Helena och Casper Janebrink
Helena Janebrinks liv har ändrats radikalt de senaste månaderna.
Men hur tänker hon egentligen göra med sitt efternamn efter skilsmässan från Arvingarnas Casper Janebrink?
Det berättar Helena nu för Hänt!
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Året var 1998 när Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, för första gången träffades under en utekväll i Göteborg.

– När jag fick se henne dansa med en kompis till mig gick jag fram och bokstavligen slet henne ur hans armar och sa: ”Nu är det min tur!” Men Helena ville inte följa med mig vidare när dansen var slut. Hon var hal som en ål. Jag fick kämpa för att vinna hennes hjärta, har Casper tidigare berättat om det första mötet.

Tidigare makarnas nya liv efter skilsmässan

Men det blev Casper och Helena tillslut, paret spenderade över 20 år tillsammans och fick ihop två barn – innan de vintern 2022 bestämde sig för att skiljas.

Mycket har skett sedan dess. Casper har hittat kärleken igen och väntar nu barn med nya flickvännen Therese Andersson, 33.

Annons

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen när han avslöjade nyheten.

Casper och Helena har sedan skilsmässan synts umgås ihop. När dottern Alice, 18, tog studenten tidigare i juni fanns de båda föräldrarna på plats under den festliga tillställningen.

Det har nu gått cirka fyra månader sedan de tidigare makarna offentliggjorde sin skilsmässa. Redan i februari såldes deras tidigare gemensamma hem och idag har de båda skaffat sig nya bostäder. Helena lever i en lägenhet i Göteborg stad medan Casper köpt sig en villa i Floda.

Helenas namnbyte – avslöjar beslutet efter skilsmässan

Många stora förändringar har skett sedan Casper och Helena avslutade sin relation men om Helena tänker behålla efternamnet Janebrink har länge varit oklart. Detta tills nu, för Hänt avslöjar hon exklusivt sina tankar kring beslutet.

”Jag har inte planerat att byta efternamn just nu”, skriver Helena i ett meddelande till Hänt.

Faktum är dock att Helena redan genomgått ett namnbyte. Innan hon träffade Casper hette hon nämligen Helena Gustavsson, något som ändrades när hon och Casper sa ja till varandra i Partille kyrka 2002.

Foto: TT

Annons