TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks vilda festkväll med Helena – nya bilderna visar återföreningen

10 jun, 2022 
Casper Janebrink och Helena Janebrink
Casper och Helena Janebrink skilde sig tidigare i år.
Några månader efter skilsmässan har de tidigare makarna nu återförenats under en vild festkväll.
Se bilderna från kvällen ihop här!
Annons
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakomBrand logo
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

Det var på alla hjärtans dag som Casper Janebrink, 52, delade med sig av nyheten om att han och tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, beslutat sig för att gå skilda vägar.

Sedan dess har mycket skett i båda deras liv. Det gemensamma huset är sålt och Helena har skaffat sig en lägenhet i stan.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, har Helena tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Caspers nya liv efter skilsmässan

Annons

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa Casper till Expressen när nyheten offentliggjordes.

Festkvällen med ex-frun Helena – månader efter skilsmässan

Den lilla bebisen blir inte det enda barnet som Casper är pappa till, han har nämligen de två äldre barnen Alice, 18, och Felix, 16, från äktenskapet med Helena. Nyligen firades Alice då hon tog studenten, en festkväll som både Casper och Alice delade med sig flertal bilder ifrån på sociala medier.

På bilderna och videoklippen från kvällen gick det att se att både Casper och Helena fanns på plats för att fira dottern. Casper delade även ett videoklipp där ex-frun syntes dansa till Arvingarnas låt I do som dottern sjöng på karaoke.

Helena dansar loss i blommig klänning.
Alice Janebrinks video på mamma Helena.

Foto: TT

Annons