LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink om relationen med Helena efter otrohetsskandalen

05 jun, 2023 
Simon Lundh
Casper och Helena Janebrink gick skilda vägar förra året efter att ha tillbringat hela 23 år ihop .
Nu ger Casper svar på kritiken mot otrohetsskandalen och avslöjar samtidigt hur relationen till ex-frun är idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Casper Janebrink, 53, har synt flitigt i i rutan de senaste åren. Han har bland annat dykt upp som programledare i Sommar Bingolotto och tillsammans med sina kollegor i Arvingarna har vi fått se honom i Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Men det är inte bara i karriären det har varit fullt upp på sistone. Casper Janebrinks privatliv har också blivit rejält omskrivet. Förra året bekräftade Casper att han skulle skilja sig efter 23 år ihop med Helena Janebrink, 45.

”Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev han på Instagram då.

Casper Janebrinks svar efter kritiken mot otrohetsskandalen

Strax efter att nyheten om skilsmässan blev offentlig framkom det att Casper inlett en ny relation med sin nuvarande flickvän Therese Andersson. Hon var då gravid med deras gemensamma barn och Arvingarna-profilen har erkänt att kärleksrelationen inleddes innan han och Helena gick skilda vägar.

Annons

I podden Nemo möter en vän berättar Casper om livet efter otrohetsskandalen.

– På sociala medier tog folk partier, och tyckte till om förhållandet, säger Casper och fortsätter:

– Men det lägger sig efter ett tag. Nu har det bara varit positiva grejer. Jag bryr mig inte om någon skriver en kommentar. Det finns folk som bara vill vara arga. Vart jag än gick så tittade folk på mig. Då tänkte man att jag egentligen bara ville vara hemma och inte träffa folk överhuvudtaget.

Så är relationen mellan Casper och Helena Janebrink idag

Nu har det gått en tid sedan Casper och Helena gick skilda vägar och idag är Arvingarna-profilen lycklig med flickvännen Therese och deras son Hugo. Casper Janebrink berättar att stämningen mellan honom och ex-frun är betydligt bättre idag.

– Den är mycket bättre och vi samtalar och har även träffats. Det känns som om allt är påväg mot rätt håll. Men allt tar tid i en skilsmässa.

Hänt har sökt Helena Janebrink för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Hanna Brunlöf Windell/Expressen

Annons