LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink visar upp sonen Felix – här träder han fram

09 jul, 2023 
Frida Eklöf
Casper Janebrink
Arvingarna-profilen Casper Janebrink har tre barn, sönerna Felix och Hugo samt dottern Alice.
Nu visar Casper upp den äldsta sonen på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Casper Janebrink, 53, är en av Sveriges mest folkkära artister och han har en gedigen karriär bakom sig. Sedan 30 år tillbaka har han turnerat landet runt tillsammans med sitt band Arvingar.

Det var på självaste alla hjärtans dag 2022 som Arvingarna-profilen Casper Janebrink kom med det dystra beskedet att han och ex-frun Helena Janebrink, 45, gått skilda vägar.

Ex-makarna var gifta i 20 år, de träffades första gången sommaren 1998 på en restaurang i Göteborg, och fyra år senare ringde bröllopsklockorna i Partille.

Casper Janebrink visar upp sonen Felix: ”Pappa och son äventyr”

Under åren som Casper och Helena var tillsammans fick de två barn, dottern Alice, 19, och sonen Felix, 17. Idag har Casper även sonen Hugo tillsammans med sin nya kärlek Therese Andersson, 35.

Både Alice och Felix har idag vuxit upp. Casper lägger då och då upp bilder på Alice på sin Instagram, men någon som synts betydligt färre gånger är sonen Felix.

Annons

Men nu visar Casper upp sonen i ett Instagram-inlägg. Far och son spenderade nämligen lördagskvällen på Tele2 Arena i Stockholm där de såg Elton John uppträda.

”Idag har jag och Felix ”pappa/son” äventyr på Tele2 Arena”, skriver Casper på Instagram till bilden på honom och sonen.

Casper Janebrinks dotter Alice har vuxit upp – så lever hon idag

– Hon skolar sig sminkös och stylist. Så det är väl det och mode som hon är intresserad av. Hon pluggar det för fullt nu under andra året på gymnasiet. Hon har börjat få lite jobb så det är jätteroligt för henne. Hon tycker att det är jättekul, har Casper tidigare berättat för Hänt.

Vi önskar Alice all lycka med studierna!

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, TOMMY HOLL/TT

Annons