LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas uppmaning till Casper Janebrinks flickvän: ”Bebisen då?”

22 apr, 2023 
CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON
Casper Janebrink och Therese Andersson blev nyligen föräldrar till sonen Hugo.
Men nu stöter paret på mothugg från följarna efter en kväll på stan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Casper Janebrink, 53, har haft ett intensivt år bakom sig. För drygt ett år sedan meddelade han och ex-hustrun Helena Janebrink, att de går skilda vägar och i höstas fick han sitt första gemensamma barn med nya flickvännen Therese Andersson, 34.

När Casper gästade P4 Extra berättade han om bebislyckan och att allt gått bra på förlossningen.

– Torsdags kväll kom den på Borås sjukhus, allting har gått jättebra, mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sa Casper och fortsatte:

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?

Annons

Så fick sonen Hugo sitt namn

Sedan dess har mycket hänt och sonen har fått namnet Hugo. Men det dröjde ett bra tag innan namnvalet skickades in i folkbokföringen. Efter två månader hade fortfarande inget namn folkbokförts och det började bli bråttom.

Enligt Skatteverket måste nämligen föräldrarna ha ansökt om ett namn för sitt nyfödda barn inom tre månader efter att barnet fötts. Men till slut var det alltså Hugo som var sonens namn, detta bekräftade Arvingarna-kollegan Lars "Lasseman" Larsson, 50, för Hänt.

Sedan dess har Casper fortsatt sitt race med Arvingarna och Therese har varit mammaledig. Killarna i Arvingarna har aldrig tagit ut någon pappaledighet med något barn eftersom de ändå är lediga så mycket på dagarna. Så Caspers beteende har inte varit särskilt avvikande med andra ord.

Följarnas kritik efter Caspers nya bild med Therese

Men nu är både Casper och Therese barnfria, Casper har tidigare berättat för Hänt att de har lätt för att hitta barnvakter. Den barnfria kvällen till ära var Casper och Therese ute och drack goda drinkar – något som nu fåt mothugg av följarna.

Annons

”Om man ammar så ska man inte dricka vin eller drinkar”, skriver en person.

”Och bebisen då?!?! Tänker att den kan ju inte vara så gammal, liksom”, skriver en annan.

”Så mycket som han är ute och spelar borde han prioritera sina tre barn när han väl är ledig men fest går först”, skriver en tredje.

Casper och Therese får däremot stöd av många följare som menar att det kanske inte ens är alkohol i drinkarna, eller att Therese kanske inte ammar längre.

Hur som helst hoppas vi att Casper och Therese fick en fin kväll!

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons