lars lasseman larsson

Lasseman avslöjar mötet med Casper Janebrink och Therese son Hugo

CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON, LASSEMAN LARSSON

I september blev Casper Janebrink pappa för tredje gången. Nu bekräftar Arvingarna-kollegan att han fått träffa den nya familjemedlemmen.
– Visst är det mysigt, säger Lasseman till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lassemans bakslag i renoveringen
0:39

Efter reklamen: Lassemans bakslag i renoveringen

(0:39)

Slå på ljud

Arvingarna är hetare än någonsin och under hösten har de uppträtt med sin egna krogshow I love Arvingarna på Kajskjul 8 i Göteborg. I helgen avslutade de sin turné och nu är det lediga dagar som står på schemat, med jul- och nyårsfirande.

Men helt lediga blir de inte. Innan ledigheten kan dra igång på riktigt dyker de nämligen upp i Bingolottos stora uppesittarkväll den 23:e december.

Förutom showen och alla spelningar så händer det mycket även på det privata planet för killarna i Arvingarna. Bland annat har Casper Janebrink, 52, nyligen fått sitt tredje barn och Lars "Lasseman" Larsson, 50, har fullt upp med nya husprojektet.

Lasseman bekräftar – Casper Janebrinks namnval till sonen

För Lasseman går husbygget som på räls just nu. I förra veckan var ytterdörren på plats och gäst-toaletten är klar. För Casper verkar det nya småbarns-livet också gå som på räls.

Det var i september som Casper och flickvännen Therese Andersson, 34, kunde välkomna sin lilla son till världen. Men det dröjde nästan två månader innan sonens namn blev officiellt. Enligt uppgifter från Skatteverket heter sonen så mycket som Hugo Dennis Nils Andersson.

Vad sonen har som tilltalsnamn har hittills varit oklart. Men när Hänt når Lasseman kan han bekräfta detaljerna:

Hur är det med Casper och hans son då, Hugo heter han väl?

– Ja, det är bara bra!

Har du fått träffa honom än?

– Jajamän!

Åh, är han gullig?

– Jaa!

Lasseman om att bli farfar: ”Mysigt”

Lasseman har sönerna Ludvig, 22, och Filip, 20, tillsammans med hustrun Therese Larsson, 47. Men någon särskild längtan efter barnbarn har han inte än.

– Nej, det har jag inte faktiskt... Inte just nu i bygget kanske. Jag väntar nog gärna några år med det faktiskt, men visst är det mysigt, säger Lasseman till Hänt.

Barnbarn inom den närmsta tiden är med andra ord inget som Lasseman räknar med. Sönerna har nämligen inga flickvänner.

– Nej det har de inte. Så det är inte så nära. Men man vet ju inte, det kan gå fort, säger Lasseman till Hänt.

Hur tror du att du skulle vara som farfar då?

– Oj, ja men en snäll farfar som hjälper till att lära dem hantera en hammare och instrument. När de kommer hem till mig så vet de att de får vara ute och greja och hålla på. Jo, men det tycker man väl är jättekul, de åren när de är små och man kan vara med dem, förklarar Lasseman och skrattar.

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT, Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

FRÅN FÖRSTASIDAN