ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvingarna tackar för sig – Lasseman om sista framträdandet med showen

16 dec, 2022 
LASSEMAN, ARVINGARNA
Under hösten har Arvingarna uppträtt varje helg på Kajskjul 8 i Göteborg med den egna krogshowen I love Arvingarna.
Men nu är det slut – i alla fall för i år.
– Nu kör vi sista helgen, säger Lasseman till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Det var i höstas som Arvingarna slog upp portarna för den egna showen I love Arvingarna som spelas på Kajskjul 8 i Göteborg. Showens berättelse speglar egentligen inte hur Arvingarna är som band, utan hur fansen utvecklats under årens lopp.

Det är till exempel många döttrar som går dit med sina mammor, och det är även lite det som är syftet med showen berättar Lars "Lasseman" Larsson, 50.

Under hösten har mycket hänt för Arvingarna-killarna på det personliga planet. Bland annat har Casper Janebrink, 52, blivit pappa för tredje gången, Kim Carlsson, 54, har blivit morfar och Lasseman har fullt upp med att bygga ut huset.

Därför försvinner Arvingarna – Lasseman bekräftar

Trots allt detta så har de ju ändå hunnit med krogshowen på Kajskjul 8. Men nu är det slut för i år.

Annons

– Nu kör vi sista helgen. Ja Kajskjul är slut nu för tillfället, vi kommer tillbaka i vår igen. Vi har väl kört 30 kvällar nu och det är inte tråkigt någon gång. Någon kväll hade vi lite strul med någonting men annars har det flutit på väldigt bra, säger Lasseman till Hänt och fortsätter:

– Även om det händer någonting så kör man ju på liksom.

I LOVE ARVINGARNA

Lasseman om framtiden – då är de tillbaka

Nu är det lite ledighet som står på agendan för Arvingarna, nästa stopp blir i Stockholm för några shower i vår och i maj kommer de återigen tillbaka till Kajskjul 8, för dem som inte hunnit se den än.

– Så som vi har planerat nu så håller showen på tills slutet av maj, då går vi in i lite sommar-tempo så då ska vi ut på lite sommarturné som vanligt då, förklarar han för Hänt.

Annons

Det här blir med andra ord sista helgen för i år som Arvingarna kör sin show, men Lasseman är lugn. Killarna har koll på läget vid det här laget.

– Jag hoppar in i duschen, sedan åker jag ner dit och så sitter vi och tjötar lite grann och taggar igång. Sedan går vi ut och kör. Så vi är ganska förberedda, men det är först när man kommer dit och hör publiken utanför, det är då man börjar bygga upp någonting, säger han till Hänt och fortsätter:

– Nu har vi ju kört det här ganska länge så man är inte för nervös.

Annons