ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Arvingarna-profilens stora bebislycka – bekräftar familjens nytillskott

30 aug, 2022 
Arvingarna
Arvingarna-Kim Carlsson har blivit morfar för första gången.
I en intervju med Hänt berättat han om lyckan över familjens nya tillskott.
– Det känns som att det är ens egna lilla barn, säger Kim till Hänt.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Dansbandet Arvingarna består av Casper Janebrink, 52, Lars ”Lasseman” Larsson, 50, samt bröderna Tommy, 54, och Kim Carlsson, 50. Under sommaren har gänget varvat spelningar med semester.

– Min fru har varit med oss ute lite grann när vi varit på Öland och så där. Då har vi passat på att stanna kvar med husbilen och så där. Det blir lite så på sommaren när man jobbar så får man kombinera det, säger Kim till Hänt.

Kim Carlssons bebislycka – har blivit morfar

Stora delar av sommaren har också spenderats med familjens senaste tillskott. Det var i november 2021 som Kim avslöjade för Hänt att han skulle bli morfar under våren 2022. Och i april var dagen kommen, då föddes den lilla flickan Bonnie, berättar nu Kim för Hänt.

Annons

– Vi blev morföräldrar i april. Det känns helt underbart, det känns som att det är ens egna lilla barn, säger Kim till Hänt.

Det är Kims äldsta dotter Kim-Annie Carlsson, 26, som blivit mamma. Att se sin egna dotter ta sig an föräldrarollen är något som Kim inte vant sig vid helt än.

– Det är såklart lite konstig känsla men samtidigt nej, det är som det är, säger Kim

Starka känslorna chockade Arvingarna-profilen

Första gången som Kim fick hålla den lilla bebisen kände han känslor han inte hade kunnat ana.

– Det var ganska speciell känsla. Man va förberedd på att man ska bli morförälder men det var nog överraskande att man skulle känna så starka känslor ändå. Det var nästan som faderskänslor för sitt barnbarn, säger Kim och fortsätter:

– Alla mår bra och allt har gått jättebra. De har precis i somras också flyttat in i en villa som de byggt i Kungsbacka. Så det har varit en spännande tid i deras liv också.

Wow så härligt att höra och stora gratulationer till Kim och resten av familjen önskar vi!

FOTO: TT

Annons