LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Hysén om okända sonen Alexander Hysén – efter familjefejden

22 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Helena Hysén om Alexander
Glenn Hysén och exfrun Helena Hysén har en pågående konflikt sedan ett par år tillbaka.
Nu bryter Helena tystnaden om okända sonen Alexander.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Relationen mellan Glenn Hysén, 61, hustrun Camilla Lendott, 50, och exfrun Helena Hysén, 59, är sedan många år tillbaka minst sagt kylig. I bakgrunden ska det finnas en infekterad fejd mellan Helena och Camilla som lett till den eskalerande konflikten.

Helena och Glenn var gifta under 24 år innan de valde att gå skilda vägar 2011. Tillsammans har de barnen Annie, Antonio, Alexander och Charlotte som även dem har hamnat mitt i bråket mellan föräldrarna flera av dem valt att ta mammans sida.

Som allra tydligast blev det kanske då Annie och Antonio valde att inte dyka upp på sin pappas bröllop då han för ett par år sedan gifte sig med sin Camilla.

Under förra året valde även sonen Antontio, som tidigare hette Anton, att byta namn. Detta eftersom hans mamma redan från början ville döpa honom till Antonio. Samtidigt passade han även på att ta bort pappan Glenns namn ur sitt då det var Antonios mellannamn. På Instagram skrev han då om beslutet:

Annons

”Min mamma ville döpa mig till Antonio men min pappa ville ha Anton. I dag är det bytt för att jag gillar Antonio mer. Jag bytte mitt namn officiellt till Antonio i dag”.

Glenn Hyséns sorg efter bråken

Hur Glenns relation till de två övriga barnen, Charlotte och Alexander, är oklart och när den före detta fotbollsspelaren yttrar sig om sina barn är det ofta Antonio och Annie som står i fokus.

Det vi dock kan slå fast är att Glenn inte kan umgås med dottern Charlotte och barnbarnen så mycket som han vill. Charlotte bor nämligen tillsammans med sin familj i USA och under coronapandemin har hon varken kunnat komma hit eller pappa Glenn åka dit.

När Glenn för en tid sedan berättade om relationen till sina barn i P4:s Söndagsintervjun förklarade han att relationen idag är bättre, men att han ännu inte är helt nöjd.

Annons

– Det tråkiga är att jag inte har kontakt med mina två barn just nu. Eller kontakt har jag ju, men det är inte bra. Så ska jag ha något att grubbla över så är det väl det. sa Glenn Hysén då.

Mamma Helena Hyséns ord om okända sonen Alexander

Hur nära Glenn och sonen Alexander står varandra är däremot oklart. Inte ofta har han dykt upp vid sina föräldrars sida på röda mattor och han har inte heller uttalat sig om syskonens konflikt med pappan.

Att han har ett fint band tillsammans med mamma Helena står dock tydligt. För att fira sonens namnsdag skickar hon nu en liten hyllning i ett inlägg på Instagram.

”Grattis min älskade son på din namnsdag”, skriver hon i inlägget till en bild på sonen.

FOTO: TT

Annons