TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlund är inte med i alla avsnitt av Hellenius hörna 2021

24 okt, 2021 
HANNA HEDLUND, DAVID HELLENIUS
Hanna Hedlund har varit en given person i Hellenius hörna ända sedan år 2019.
Men inför nypremiären av programmet saknas hon plötsligt och nu berättar hon om anledningen till sin frånvaro.
Annons
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längdBrand logo
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

Den 13:e säsongen av det populära TV4-programmet Hellenius hörna är i full gång. Den som håller i taktpinnen är givetvis ingen mindre än David Hellenius och i programmet möter han kända och aktuella gäster.

En annan person som är given i programmet är husbandets sångerska Hanna Hedlund. Ända sedan år 2019 har hon haft den rollen och samarbetet mellan henne och David verkar funka alldeles finfint!

Hellenius hörna hade premiär tidigare i höst och i det första avsnittet gästades programmet av hela 20 personer. Bland andra Felix Herngren, Julia Frantzén, Pär Lernström, Anis Don Demina, Maja Ivarsson, Eric Gadd, Petra Mede, Maxida Märak, Harpo och Casper Janebrink.

Anis don Demina ersatte Hanna Hedlund i Hellenius hörna

De senaste veckorna har Hellenius hörna däremot haft ett kortare uppehåll men under söndagen är det dags för en nypremiär igen.

Annons

Hanna har fattats tidigare i år, faktum är att i det allra första programmet för den här säsongen så var hon inte på plats. Istället var det Anis don Demina som tog hennes plats vid mikrofonen.

Många tittare blev då oroliga och undrade om Hanna försvinner för gott, men redan i avsnittet efter visade det sig att så inte var fallet. Hanna var alltså tillbaka och allt var i sin ordning igen. Hon har tidigare berättat för P4 Gävleborg hur hon ser på sin roll i programmet.

– Jag är främst sångerska i husbandet på Hellenius hörna från och med den här säsongen. Och ja, lite mer pratig sångerska kanske än vad man är van vid i såna här program. Jag kommer väl att prata lite i alla fall, inte bara sjunga. Så kan man väl säga att min roll är, sa hon då.

Hanna Hedlund saknas i Hellenius hörna

Nu inför nypremiären är det höga förväntningar och som vanligt är det populära personer som kommer på besök. Bland annat kommer Caroline Seger, Johan Rheborg och Darin Zanyar till programmet.

Annons

En glad David Hellenius, en skönsjungande Hanna Hedlund och härliga gäster är alltså precis i den maneren som vi är vana att se programmet. Men, nu kan Hanna avslöja att det inte kommer vara så genom hela säsongen.

Hanna har nämligen inte kunnat vara med och spela in alla avsnitt, något hon nu berättar om i ett inlägg på Instagram.

”Ikväll spelas sista Hellenius hörna in för säsongen. Jag är dock i Luleå men glad att jag kunde vara med på nästan alla inspelningar. Nypremiär nu på Söndag. Ni vill inte missa ett enda program i höst, så grymma gäster varje söndag.”, skriver Hanna.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Karin Törnblom/TT

Annons