Sanna Nielsen om att leda Allsång på Skansen under graviditeten

Sanna Nielsen

Sedan säsongstarten av Allsång på skansen har vi sett en gravid Sanna Nielsen som programledare.
Nu berättar hon om hälsan under den hektiska sommaren.
Slå på ljud

Sanna Nielsen, 36, har sedan 2016 programlett det omåttligt folkkära programmet Allsång på Skansen. Under de senaste fem åren har hon sjungit tillsammans med en stor del av Sveriges artistelit. Men i år är det en annorlunda programledare som syns på Skansens scen. Hon har nämligen med sig en ny sidekick – som ligger i magen.

FAMILJ Charlottes starka insikt med yngsta sönerna

Sanna Nielsens stora gravidlycka

I slutet av maj kom Sanna Nielsen med det lyckliga beskedet att hon och pojkvännen Joakim Ramsell, 47, väntar sitt första barn tillsammans.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel” skrev hon då på Instagram.

Sedan avslöjandet om tillökningen har paret varit förtegna om graviditeten. Nu visar hon upp bebismagen under sommarens Allsång på skansen.

”Nu är allsången igång och det känns också så fint att få dela äventyret med min lilla sidekick i magen”, skrev Sanna Nielsen på Instagram i samband med premiären.

SVT om Sanna Nielsens graviditet

Nyligen uttalade sig även SVT om Sannas graviditet. Under den hektiska perioden som Allsång på skansen innebär förklarar de att det är Sannas hälsa som står i fokus.

– Vi är naturligtvis fullt medvetna om att man inte orkar lika mycket när man är gravid. Jag har nästan dagligen kontakt med henne och frågar och vi avväger hela tiden, och vi är mycket måna om att det är viktigt att hon orkar och att hon får sina pauser. säger Per Rådelius, projektledare på SVT och för Allsång på Skansen till Aftonbladet.

– Om hon skulle säga till mig att något blir för mycket så skulle jag aldrig pusha igenom det i ett sådant här läge, aldrig, fortsätter han.

Sanna Nielsens hälsobesked

Nu berättar även Sanna Nielsen själv hur hon hanterar programledarrollen parallellt med graviditeten.

– Jag har så mycket energi, det är väl min bebis som ger mig så himla mycket energi tror jag kanske! Jag är pigg och inte ens trött efter programmet. Jag bara tackar, tar emot och njuter av att vi gör det här tillsammans, så känns det som, jag och min lilla bebis, säger Sanna till Aftonbladet.

– Sedan är jag väl medveten om att när veckorna går så blir jag säkert tröttare och då lyssnar jag på kroppen, men än så länge funkar det jättebra, fortsätter hon.

När barnet är beräknat har Sanna Nielsen valt att hålla hemligt.

LÄS MER: Ewa Roos plötsliga besked om karriären efter 60 år på scen - stora ilskan över pensionen

LÄS MER: Carola Häggkvists lyxsemester med 12-åriga dottern Zoe – bilderna visar

FOTO: SVT

SENASTE NYTT!